in , , , ,

HS PITA SUPERLIGAŠE-TONČEV (Radnički): Čeferin kaže da mora da se završe lige, ako je skratimo, nije završena!

Foto: Saša Đorđević

Pred fudbalerima u Srbiji duga je pauza, a vreme je da razmišljamo o povratku na teren.

HotSport je pokrenuo temu o tome kakav je stav čelnika Superlige vezano za povratak na teren. Našem pozivu među prvima odazvao se prvi čovek Radničkog iz Niša Ivica Tončev, za njega jasna je stvar. Fudbalska sezona mora da se završi po preporukama UEFA.

HS PITA SUPERLIGAŠE-MIJAILOVIĆ (Zvezda): Stav našeg kluba je da se prvenstvo odigra u formatu koji je predviđen, prilagodićemo se kalendaru UEFA!

-Predsednik UEFA Aleksandar Čeferin je rekao da sve lige moraju da se završe. Liga nije završena ukoliko bude skraćena. Možemo da igramo u terminima nedelja – sreda, kako bismo kalendar priveli kraju, ističe prvi čovek Radničkog iz Niša Ivica Tončev.

HS PITA SUPERLIGAŠE-VULETIĆ (Partizan): Prvenstvo mora biti okončano na terenu po propisanom formatu, mada smo navikli na brzopotezno menjane uredbi!

Predstojaće i period priprema.

– Pratimo dešavanja u zdravstvenom sistemu, pratimo ‘krivu’ kako bismo unapred znali šta nas očekuje. Sigurno je da će nas očekivati 20 dana priprema pre nego što sezona bude nastavljena – rekao je Ivica Tončev.

HS PITA SUPERLIGAŠE-MIRKOVIĆ (Voždovac): Ako se vanredno stanje uskoro ne završi, priznati aktuelnu tabelu!

Foto: Saša Đorđević

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ŽELE DA GA ZADRŽE: Fenerbahče ponudio novi ugovor Obradoviću

GORI ‘MAKSIMIR’: Nepoznati počinilac podmetnuo požar na stadionu Dinama!