2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

GROBARI DA SE PONOSE: Umar Sadik se našao u odabranom društvu (FOTO)

Objavljeno: 23.03.20 u 19:13

U doba samoizolacije zbog koronavirusa dolaze dobre vesti za navijače Partizana.

Najbolji strelac crno-belih Umar Sadik je najbolje ocenjeni igrač na poziciji napadača u toku grupne faze Lige Evrope. Po podacima portala ‘Who Scored‘ Nigerijac je uvršten u najbolji tim dosadašnjeg toka takmičenja.

UMAR SADIK: Svaki dan mi javljaju da je neko umro u Italiji, zato ostanite kućama! (VIDEO)

U Ligi Evrope Sadik je postigao pet golova, a uz to je beležio prosečnu ocenu 7,58. Sadik je generalno jedan od najboljih igrača Partizana u tekućoj sezoni je na 22 meča u Superligi Srbije postigao 11 golova uz 11 asistencija.

OTVORIO DUŠU NIGERIJSKIM MEDIJIMA – SADIK: Razmišljao sam o odlasku iz Partizana, nisam znao šta da radim

Sadik se našao u zaista odabranom društvu, te nema sumnje da je Partizan napravio pravi potez otkupljivanjem ugovora Nigerijca. Kompletan tim sezone možete da pogledate ispod:

– Lep kompliment i velika motivacije za sve dalje. Naravno u ovom trenutku je teško govoriti o fudbalu, jer je čitav svet okrenut ka tome kako da ‘preživi’ i ozdravi stanovništvo. Ipak, ovakve stvari daju energiju, da uvek ima neko ko zaista gleda šta i kako radite i da nagrada uvek stigne kad treba. Hvala svima, a nadam se da ćemo biti svi još jači kada sve ovo prođe. – rekao je Sadik

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: FK Partizan

0
0

2 Komentara

  1. Bravo Sadik majstorcino! Rodila te majka za majstora! Partizan se ponosi tobom! Em u najboljem timu Liga Evrope ,em na poziciji 9! Kako dolici velikom igracu iz velikog kluba!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter