U doba samoizolacije zbog koronavirusa dolaze dobre vesti za navijače Partizana.

Najbolji strelac crno-belih Umar Sadik je najbolje ocenjeni igrač na poziciji napadača u toku grupne faze Lige Evrope. Po podacima portala ‘Who Scored‘ Nigerijac je uvršten u najbolji tim dosadašnjeg toka takmičenja.


UMAR SADIK: Svaki dan mi javljaju da je neko umro u Italiji, zato ostanite kućama! (VIDEO)

U Ligi Evrope Sadik je postigao pet golova, a uz to je beležio prosečnu ocenu 7,58. Sadik je generalno jedan od najboljih igrača Partizana u tekućoj sezoni je na 22 meča u Superligi Srbije postigao 11 golova uz 11 asistencija.

OTVORIO DUŠU NIGERIJSKIM MEDIJIMA – SADIK: Razmišljao sam o odlasku iz Partizana, nisam znao šta da radim

Sadik se našao u zaista odabranom društvu, te nema sumnje da je Partizan napravio pravi potez otkupljivanjem ugovora Nigerijca. Kompletan tim sezone možete da pogledate ispod:

– Lep kompliment i velika motivacije za sve dalje. Naravno u ovom trenutku je teško govoriti o fudbalu, jer je čitav svet okrenut ka tome kako da ‘preživi’ i ozdravi stanovništvo. Ipak, ovakve stvari daju energiju, da uvek ima neko ko zaista gleda šta i kako radite i da nagrada uvek stigne kad treba. Hvala svima, a nadam se da ćemo biti svi još jači kada sve ovo prođe. – rekao je Sadik

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

FOTO: FK Partizan