0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

UMAR SADIK: Svaki dan mi javljaju da je neko umro u Italiji, zato ostanite kućama! (VIDEO)

Objavljeno: 22.03.20 u 17:44

Napadač Umar Sadik u Partizan je stigao iz Italije i preko porodice i prijatelja dobro je upoznat sa tragedijom koja je zadesila narod tamo.

Korona virus obara na ‘čizmi’. Do sada je preminulo više od pet hiljada ljudi. Sa situacijom na Apeninima dobro je upoznat Umar Sadik. Nigerijcu porodica živi u Italiji i u svakodnevnom je kontaktu sa njima.

– Moja porodica je u Italiji i bezbedna je, ali je prethodne dve nedelje provela unutra jer situacija nije laka. Stvari postaju sve gore širom sveta, stvari postaju gore i vreme je da se ujedinimo, slušamo i ostanemo kod kuće. Ovo je poruka za srpski narod: Molim vas držimo se zajedno i ostaimo kod kuće – poručio je Sadik.

U Srbiji je za sada oko 200 zaraženih, a umrle su dve osobe.

– Jer, svakog dana iz Italije dobijam informacije da je ovaj ili onaj mrtav, mnogo ljudi umire i zato molim vas, ostanite kod kuće jer moramo da poštujemo pravila ostanka kod kuće, dobro je za sve nas – rekao je Sadik.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter