0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

OTVORIO DUŠU NIGERIJSKIM MEDIJIMA – SADIK: Razmišljao sam o odlasku iz Partizana, nisam znao šta da radim…

Objavljeno: 03.03.20 u 17:17

Fudbaleri Partizana u prolećnom delu sezone imaju dva remija i dve pobede, a nigerijski napadač na tri meča nije postigao gol za ‘pari valjak’

U ‘večitom’ derbiju Partizan se mučio da probije bedem Zvezde, iako se ni domaćin nije nešto proslavio. Umar Sadik je u razgovoru za nigerijski portal ‘Megasports Arena‘ govorio o vremenu u Partizanu. Priznao je odlični napadač da je u zimskom prelaznom roku razmišljao o odlasku iz Humske.

Na kraju je odlučio da ostane deo crno-belog tima u čijem je dresu imao nezapamćenu jesen. Postigao je 16 golova i imao 13 asistencija. Navijače je pored odlične igre kupila i njegova požrtvovanost, kao i činjenica da ne krije da uživa u crno-belom dresu.

ZBOG VANDALIZMA ‘GROBARA: Zvezda u Humsku poslala fakturu, evo koliko Partizan mora da plati

– Igram dobro u Srbiji zato što uživam na terenu. Tačno je da mi je tokom januara glava pucala od misli da li da odem ili ne, ali sam prelomio da ostanem u Partizanu, da nastavim da se razvijam i napredujem u Srbiji. Partizan me je ovde vratio u život – poručio je Sadik.

Nakon odličnih igara u Ligi Evrope jedno od pitanja bilo je da li se nada pozivu u reprezentaciju Nigerije?

Selektor državnog tima zna za mene, prati moje igre. Pre nekog vremena sam se čuo nekoliko puta sa njegovim pomoćnicima, a jednom i sa selektorom. Nema razloga da se opterećujem mislima o pozivu u reprezentaciju, on će sam doći ako budem nastavio da igram dobro za moj klub – podvukao je Sadik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter