U žiži srpske javnosti prethodnih dana našao se Luka Jović, ali iz pogrešnih razloga.

Ne cvetaju Luki ruže u Madridu gde je u poslednjih nekoliko kola bio odstranjen iz startnih 18, a ne cvetaju mu ni sada.


BIĆE POSLA ZA DRŽAVNE ORGANE: Anu Brnabić iznerviralo neodgovorno ponašanje pojedinih fudbalera

Napadač Reala je došao u Srbiju, gde je protiv njega podignuta optužnica zbog nepoštovanja karantina, a njegov otac Milan Jović govorio je za ‘Puls online‘ gde se dotakao dešavanja iz prethodnih dana.

POTVRĐENO: Tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu protiv Luke Jovića!

Dva testa je prošao i bio je negativan na oba. Bez obzira što je bio negativan došlo je do nesuglasice i nije najbolje razumeo da ne može da napusti zemlju. Smatrao je da je negativan i da može da izađe. Nije mislio da zbog miliona može tako da se ponaša i da šeta gradom ili slično – počeo je Jović stariji.

OGLASIO SE LUKA JOVIĆ: Izvinjavam se ako sam nekoga ugrozio! Držimo se zajedno!

Jović je istakao žaljenje zbog toga što javnost od njegovog sina pravi kriminalca.

Nije kabadahija. Ispalo je da je jedan veliki kriminalac. Ako treba da ide u zatvor, neka ide u zatvor. U potpunosti se slažem sa predsednikom i premijerom, ali samo ako je kriv. Podrška samo ako je pogrešio, ali on je došao u Beograd i sedeo u stanu. Fotografije na kojima se vidi kako je u nekom provodu su iz Španije i nastale su pre nekoliko meseci. Ni trudna Sofija ne može da izlazi iz stana – kaže Milan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BIĆE POSLA ZA DRŽAVNE ORGANE: Anu Brnabić iznerviralo neodgovorno ponašanje pojedinih fudbalera! #Korona #Srbija #AnaBrnabic

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

On je potom objasnio razlog Lukinog dolaska. To nije bila Sofija već želja da provede vreme sa srpskim narodom.

Luka je došao u Srbiju da bi bio sa porodicom. Znali smo pre njegovog dolaska da će doći i nije zbog Sofije dolazio. Hteo je da sa svojim narodom u Srbiji provede ovo vreme. Bio je spreman da pomogne državi, finansijski i na bilo koji drugi način. Luka će da pomogne srpskom narodu i znam šta je bio dogovor pre njegovog dolaska – ističe Jović.

Lukin otac ističe da ga dešavanja ne pogađaju jer zna istinu.

Kao porodica smo uz Luku i uz njegov izbor, šta god da odluči. Treba da ga kritikuju na jedan civilizovan način. Ne boli me, znam istinu. Neke stvari su preterane, bilo je nesporazuma i što se tiče Luke, nije razumeo baš najbolje – zaključak je Milana Jovića.

FOTO: FSS