0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

POTVRĐENO: Tužilaštvo podnelo krivičnu prijavu protiv Luke Jovića!

Objavljeno: 19.03.20 u 13:56

Potvrđena je vest koja je uzdrmala sportsku javnost, protiv fudbalera Real Madrida podneta je krivična prijava!

Nakon sinoćnje konferencije za medije na kojoj je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić istakla da pojedini fudbaleri ne poštuju obaveznu samoizolaciju, u javnosti se nagađalo o kome se radi. Jedni su pisali da je u pitanju Luka Jović, dok su drugi ‘tipovali’ na Nikolu Ninkovića.

Videli ste svi i primere naših fudbalera, koji dolaze iz inostranstva, gde imaju milionske ugovore, koji dolaze ovde i nisu u samoizolaciji – navela je Brnabić.

Ispostaviće se da je reč o fudbaleru Real Madrida Luki Joviću. Napadač ‘kraljevskog kluba’ napustio je obaveznu izolaciju u Madridu i privatnim avionom doputovao u Beograd gde je proslavio rođendan sa Sofijom Milošević, a mnogi su ga kako se ističe u javnosti videli na ulicama Beograda.

STEFANOVIĆ: Napisano 80 krivičnih prijava, među njima i imućni sportisti, kazne do 12 godina zatvora.

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da u redovnom postupku podnese krivičnu prijavu protiv fudbalera Luke Jovića zbog nepoštovanja mera samoizolacije nakon što je došao iz inostranstva, potvrđeno je Insajderu u ovom Tužilaštvu. Kako navode, krivična prijava podneta je zbog sumnje da je učinio krivično delo 248 Krivičnog zakonika, odnosno nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Do danas je u Srbiji registrovano ukupno 97 potvrđenih slučajeva COVID 19, saopštilo je Ministarstvo zdravlja.

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter