0
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

OGLASIO SE LUKA JOVIĆ: Izvinjavam se ako sam nekoga ugrozio! Držimo se zajedno!

Objavljeno: 19.03.20 u 17:50

Posle velikog broja novinskih natpisa oglasio se Luka Jović koji se izvinio narodu Srbije.

Napadač Real Madrida oglasio se na Instagramu i obrazložio zbog čega je napravio grešku. Luka Jović se oglasio putem saopštenja koje prenosimo u celosti:

– S obzirom na to da je stanje u svetu i u našoj zemlji jako teško, nezapamćeno u poslednje vreme, moram da se oglasi i dam podršku svom narodu. Prvenstveno, jako mi je krivo što sam ja glavana tema ovih dana i što se konstantno piše o meni, a ne o glavnim junacima ove krize, doktorima i svim medicinskim radnicima. Dok sam boravio u Španiji bio sam negativan na korona virus i odlučio sam da doputujem u Srbiju i pomognem i dam podršku našem narodu i budem blizu svoje porodice u saglasnosti sa čelnicima mog kluba. Kada sam sleteo u Beograd, još jednom sam testiran i bio negativan na korona virus. Jako mi je krivo što su neki ljudi neprofesionalno odradili svoj posao i nisu mi dali tačne instrukcije kako treba da se ponašam u samoizolaciji. U Španiji mi je bilo dozvoljeno da se krećem do apoteke i supermarketa kako bih mogao da nabavim potrebne namirnice, što nije slučaj ovde – objasnio je Jović i nastavio:

– Izvinjavam se svim ljudima ako sam ih na neki način ugrozio i nadam se da ćemo zajedno uspeti da prebrodimo sve ovo. Podrška Srbiji i držimo se zajedno – napisao je Jović.

Da li opravdavate kršenje samoizolacije Luke Jovića?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter