4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

HOTSPORT SAZNAJE: Značajno povećana ponuda za Umara Sadika – kako će sada reagovati Partizan?

Objavljeno: 15.01.20 u 21:30

Milioni, milioni… Često se ovih dana spominju u Partizanu, a HotSport ekskluzivno saznaje da je stigla nova, pojačana ponuda za Umara Sadika.

(Specijalni izveštač HotSporta iz Beleka – Stefan Smuđa)

Strahinja Pavlović je definitivno prodat, jutros smo objavili ekskluzivnu informaciju da je na dobrom putu da se obavi rekordan transfer i Filipa Stevanovića, a prilično aktuelna tema je i status Umara Sadika, koji bi takođe mogao da donese osmocifrenu sumu u Humsku.

HOTSPORT SAZNAJE: Pada rekord – cena koju Partizan traži za Sadika ponuđena je za drugog igrača!

Kako saznajemo, stigla je nova ponuda za nigerijskog napadača. Prethodna u visini od 10.000.000 evra je odbijena, ali je sada od neimenovanog katarskog kluba poboljšana, pa je nova cifra – 12.000.000 evra!

I sam Savo Milošević je nedavno izjavio da će za Sadika tražiti 15.000.000 evra, ali provejava informacija da je i nova ponuda primamljiva rukovodstvu kluba.

– Rekao sam već koju cenu tražimo za Sadika. Danas smo pričali u stručnom štabu. Zaista deluje suludo da i ja i stručni štab razmišljamo kako ne želimo da uzmemo 10.000.000 evra za jednog igrača. To je bilo nezamislivo pre, a sada je takva situacija. Samo ako procenimo da bi bilo glupo odbiti. Ako neko od njih ode, imamo dovoljno vremena da to nadoknadimo, ako već imamo novca, jer će to sigurno značiti da i mi moramo da platimo novog igrača. Izuzetno sam zadovoljan što nemam pritisak od strane rukovodstva i odbio sam tri ponude za Sadika, sedam, osam i deset miliona i niko iz kluba me nije nazvao iz uprave i rekao: ’Čoveče, zašto ovo odbijamo?’ – rekao je u utorak Milošević novinarima u Turskoj.

MILETIĆ ZA HOTSPORT: Iznenadile ga reči trenera da će ostati u Partizanu, a potom je detaljnije govorio o ‘nestanku’ Dinge! (VIDEO)

Da li je došlo vreme da se najnovija ponuda prihvati?

0
0

4 Komentara

  1. mi navijaci, mora da smo svesni da klub vode ortodxe komunisti i da ce tesko prodati igrace i resiti finansijsku krizu kluba, upravi kluba nije u interesu da Partizan bude finansijski stabilan vec da bude u minusu i da ga niko nece privatizovati odnosno kupiti……..prebijanje dugova i ostanak u dugovima je smisao zivota Vucelica, on ce biti predsednik do god bude fizicki sposoban da hoda……..ponude za Sadika, Stevanovic i Sumu treba odmah prihatiti, to je sada vrhunac ponuda……….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter