U Humskoj nikada nije bila bolja situacija, kada je reč o ponudama za fudbalere Partizana.

Strahinja Pavlović je već prodat za čistih 10.000.000 evra plus bonuse, što je samo po sebi dovoljno crno-belima za lagodan život, ali tu nije kraj interesovanjima za crno-bele igrače i osmocifrene milionske ponude.


Naime, već se priča o bogatoj ponudi za Umara Sadika koju je Partizan odbio jer želi više, baš onoliko koliko je stiglo za dovođenje velikog bisera, Filipa Stevanovića.

GORI ‘TVITER’: Vanja Marinković o odluci ABA lige u korist Zvezde, rat ‘Delija’ i ‘Grobara’ (TVITOVI)

Još uvek maloletni krilni napadač je zaludeo ljude iz francuske Nice koji su, saznaje HotSport, poslali ponudu visoku 15.000.000 evra!

Takve cifre u Humskoj su nekada bile misaona imenica i pred rukovodstvom je pravi izazov da li je prihvatiti. Ona je snazi već nekoliko dana, a jedina ‘kočnica’ je činjenica da Stevanović ne bi mogao da bude prodat dok ne napuni 18 godina.

MILOŠEVIĆ: Očekujemo pojačanje večeras ili sutra! Gde je Dinga? To bih i ja voleo da znam… (VIDEO)

Traži se pravi model, a načelno je u planu dogovor da se transfer ostvari ove zime, a da Filip ostane ostane na pozajmici u Humskoj sve dok ne postane punoletan (25. septembar). Bio bi to transfer koji bi oborio i ujedno postavio apsolutni rekord u srpskom fudbalu.

Sve je i dalje na dugom štapu, crno-beli mogu da pregovaraju i čekaju, ali ostaje utisak da bi ova zima mogla da se proglasi najuspešnijom u istoriji kluba, budući da bi kroz prodaje samo trojice igrača, Pavlovića, Stevanovića i eventualno Sadika, moglo da se zaradi gotovo 40.000.000 evra.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović