0
Evropske lige

MURINJO BESAN: VAR treba da pomaže, a ne da ‘ubija’ engleski fudbal!

Objavljeno: 24.12.19 u 13:32

Žoze Murinjo još uvek ne može da se pomiri sa odlukom sudija nakon duela Antonia Ridigera i Hon min Sona kada je Koreanac nakon pregleda snimka isključen sa meča.

Portugalski stručnjak oštro je kritikovao VAR zbog odluke sudije da na meču protiv Čelsija koji su plavci dobili sa 2:0 isključi igrača Totenhema.

NADAMO SE DA NEĆE BITI KAŽNJEN JOŠ PET PUTA: Murinjo je uložio žalbu na isključenje Sona

– Situacija sa Sonom je pogrešna odluka. Pogrešan je bio poziv iz sobe. Ovo je Engleska, Premijer liga je najbolje takmičenje na svetu, sa karakteristikama koje ne smeju da se menjaju. U suprotnom ubijamo najbolju ligu – rekao je Murinjo u izjavi za Skaj sport.

PREMIJER LIGA: Učenik nadmašio učitelja, Murinjo morao da stegne ruku Lampardu (VIDEO)

Njemu je najviše zasmetalo što je sudija iz VAR sobe Pol Tirni doneo odluku da isključi Sona, a ne glavni Entoni Tejlor.

Tejlor je bio na pet metara od situacije, nije dao crveni karton Sonu pre VAR-a. Zato pitam, ko je sudija? Očigledno da Tejlor nije, već Tirni – rekao je Murinjo.

Portugalac je već podneo žalbu na odluku da se Son isključi i najavio je da očekuje da Koreanac ‘bude oslobođen krivice’

Pratite najbolju sportsku stranicu na Instagramu – HotSport 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter