0
Evropske lige

‘NADAMO SE DA NEĆE BITI KAŽNJEN JOŠ PET PUTA’: Murinjo je uložio žalbu na isključenje Sona

Objavljeno: 23.12.19 u 20:21

Fudbalski klub Totenhem žalio se danas na crveni karton koji je dobio njegov igrač Son Hun Min u utakmici protiv Čelsija u Premijer ligi.

Doživeo je Totenhem u nedelju poraz od Čelsija, a Son je zaradio isključenje u drugom poluvremenu meča. Nakon pregleda snimka VAR asistenta sudija je doneo odluku da je Koreanac šutnuo Antonija Rudigera.

Zbog toga su čelnici ‘pevaca’ odlučili da podnesu žalbu.

– Nadam se da Son neće bit kažnjen pet puta. Jednom je kažnjen kada je Rudiger napravio prekršaj nad njim. Drugi je isključenje. Treća kazna bi bila da ne igra protiv Brajtona, četvrta da ne igra protiv Noriča, a peta da ne igra protiv Sautemptona – rekao je trener Totenhema Žoze Murinjo.

Podsetimo, ovo je drugi put da je Son zaradio direktno isključenje. Prethodni crveni karton dobio je u duelu protiv Evertona (1:1) nakon starta na Andrea Gomeša, nakon čega je Portugalac nezgodno pao i zadobio tešku povredu. Fudbalski savez je posle pregledanih video snimaka promenio odluku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter