1
Domaći fudbal

FOTO: Čukarički

HS SAZNAJE: Nedeljni izlog na ‘Marakani’, Zvezda ‘skenira’ trojicu ‘brđana’!

Objavljeno: 13.12.19 u 18:50

Crvenu zvezdu čeka ove zime ozbiljna rekonstrukcija tima, a tri potencijalna pojačanja naćiće se na skeneru već u nedelju.

Crveno-beli poslednji meč u 2019. godini odigraće u nedelju od 15 časova kada će odigrati odloženu utakmicu sa Čukaričkim na stadionu ‘Rajko Mitić’. Kako saznaje HotSport to bi ujedno mogao da bude ‘izlog’ za potencijalna pojačanja. Na skeneru generalnog direktora Zvezdana Terzića, sportskog direktora Mitra Mrkele i sportskog sektora naćiće se tri fudbalera ‘brđana’.

Prva želja je svakako već poznato ime Veljko Birmančević. Reč je o krilnom napadaču koji je već otvoreno istakao da bi rado obukao crveno-beli dres. Eto mu prilike da već u nedelju položi prijemni ispit i ne čeka julski rok.

Na istom ispitu naćiće se još dva fudbalera Čukaričkog. Prvo ime je štoper mlade reprezentacije Srbije Stefan Šapić. Reč je o 203 cm visokom štoperu koji je ove sezone odigrao 24 utakmice za ‘brđane’ i postigao je tri gola. On bi mogao da bude zamena za Nemanju Milunovića koji bi u slučaju dobre ponude već u januaru mogao da napusti ‘Marakanu’, a nezvanično interesovanja ima.

ON BI TREBALO DA BUDE PRVO POJAČANJE: Partizan kreće po napadača!

Treće ime je mladi krilni napadač Milutin Vidosavljević. Reč je o 18-godišnjem momku koji je ove polusezone za Čukarički odigrao 17 utakmica, postigao je dva gola i tri puta je asistirao.

Birmančević, Šapić i Vidosavljević će se u nedelju naći u ‘izlogu’ Crvene zvezde, a ako potvrde klasu od ove jeseni nema sumnje da bi neko od njih uskoro mogao da obuče crveno-beli dres.

ZAPRATITE NAJJAČU SPORTSKU INSTAGRAM STRANICU – HOTSPORT.RS

0
0

1 Komentara

  1. Cin im je gusto i nisu sigurni, nekoliko dana pred utakmicu zovu njihove igrace i nude im pregovore po zavrsetku prvenstva, stara DZajiceva taktika jos od SFRJ….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter