4
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

VELJKO BIRMANČEVIĆ: Hoću u Zvezdu! U Partizanu su svi znali za koga navijam!

Objavljeno: 07.12.19 u 10:20

Velika želja Crvene zvezde je krilni napadač Čukaričkog Veljko Birmančević, a on se sada oglasio o interesovanju kluba za koji navija od malena.

Ako se pita Veljko Birmančević sledeća stanica je ‘Ljutice Bogdana’. Krilni napadač Čukaričkog želi na ‘Marakanu’. To je potvrdio u izjavi za ‘Sportski žurnal’:

– Zvezda je moj dečački san, navijač sam kluba sa ‘Marakane’! Sada sam u svetu fudbalskog profesionalizma, šta je najbolje odlučiće menadžeri i Čukarički, čiji sam član. Sa moje strane, nemam nikakvu dilemu i apsolutno sam za prelazak u Crvenu zvezdu – istakao je Birmančević.

Crvena zvezda je spremna da plati pola miliona evra, dok Čukarički traži 300 hiljada evra više. Takođe, problem bi mogle da budu ‘Delije’ koje ne žele dete Partizana u svojim redovima. Zvezda još uvek nije zvala direktno Birmančevića.

– Ne, ali sam čuo od menadžera da postoji interesovanje. Ne znam kako će da se sve završi, ali znam kako bih voleo – istakao je Birmančević.

Ugovor sa ‘brđanima’ mu je čvrst i kako kaže ‘vojnik’ je Čukaričkog, ali mu prija interesovanje Crvene zvezde.

– Naravno. Igrač sam Čukaričkog i, zaista, ništa se još ne zna. Činjenica je da su i ranije o meni razmišljali u Zvezdi, što mi prija.

Birmančević ne misli da bi to što je 2016. odigrao tri utakamice za Partizan (ukupno 60 minuta) moglo da bude problem kod potencijalnog transfera.

– Ne, nisam ni razmišljao o tome. Oduvek sam bio navijač Crvene zvezde, dosta ljudi je znalo to. Nije bila tajna ni u Partizanu, mada nisam želeo da to ističem – rekao je Birmančević i dodao:

– Gledao sam Ligu šampiona i ove i prošle godine, sada sa zapadne tribine sve tri utakmice u grupnoj fazi. Bio sam tu i u kvalifikacijama protiv Kopenhagena – zaključio je za ‘Sportski žurnal’, Veljko Birmančević.

FOTO: FK Čukarički

0
0

4 Komentara

  1. Malu ako si frustriran zbod toga sto nisi vise u Partizanu,? nemoj da lazes sam sebe.
    Ako navijas za zvedu, zar za sve vreme koje si proveo nisi mogao da nadjes povoljn trenutak da perdjes kod njih?

    0
    0
    Odgovori
  2. Decko treba biti edukovan,da bi mogao igrati u PARTIZANU.Jedan profesijonalac nesme sebi dozvoliti,da da takvu izjavu.Moj sin ima 6 godina i kad ga pitas koga vise volis mamu ili tatu uvek kaze oboje.Znaci dete od 6 god pamet….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter