5
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ON BI TREBALO DA BUDE PRVO POJAČANJE: Partizan kreće po napadača!

Objavljeno: 13.12.19 u 18:20

Crno-belima je ostalo da još u nedelju odigraju odloženi meč sa Radnikom u Surdulici i odu na dvomesečni odmor, ali će uprava za to vreme imati dosta posla.

Kako nezvanično saznaje HotSport prvo pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku trebalo bi da bude napadač Javora Nikola Petković. Posao oko dovođenja 23-godišnjeg napadača iz Ivanjice trebalo bi da bude gotov već do kraja sledeće nedelje. Reč je o momku visokom 185 cm koji je ove sezone na 20 utakmica za Javor postigao 11 golova i tri puta je asistirao.

Tako bi Savo Milošević već u decembru mogao da reši jedan gorući problem, a to je pomoć usamljenom Umaru Sadiku u napadu.

Podsetimo, pre mesec dana pojavila se informacija i da Crvena zvezda želi Nikolu Petkovića, ali je po svemu sudeći napadač Javora bliži Humskoj.

ZAPRATITE NAJJAČU SPORTSKU INSTAGRAM STRANICU – HOTSPORT.RS

0
0

5 Komentara

  1. Da ne prodjemo opet kao I sa ostalim ofanzivnim igracima iz nase lige,najbolji u svojim klubovima.Ivanovic,Nikolic,Gigic a u Partizanu nestali.Nije isto biti najbolji u Radu,Spartaku,Macvi,Javoru itd I Partizanu.Srecno nadam se da ces igrati vise od Gigica.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada bi uspeo dovesti PETKOVICA to bi mu bio jedan od najboljih poteza u posljednje vreme.Petkovic je uvek tamo gde je lopta,neverovatan osecaj za go i prostor,ne gresi pri dodavanju i naglasavam nije SEBICAN sto se ne moze reci za vecinu igraca Partizana.Prosao Beogradsku,Srbsku,Prvu ligu i u svim bio najbolji strelac,kao sto je i sada u Super ligi najbolji strelac.Veliko pitanje da li ce ga JAVOR pustiti,ali ukoliko do toga dodje momak ce brzo postati ljubimac navijaca, garantujem vam.

    0
    0
    Odgovori
  3. Petkovic je ofanzivni midfilder, nije centarfor. Mi trebamo i centarfora, ubojitog golgetera, razbijaca!
    Zatim, trebamo jednog isto mladog zadnjeg veznog visokog kvaliteta, ne samo igraca koji ce popunjavati broj rostera…, npr. Igora Ivanovica iz Napretka! Partizanu je desperatno potreban i pouzdan, vrlo pouzdan i visoko kvalitetan desni bek kao podrska Celavku ,a ako bi on otisao trebamo dvojicu takvih koji ce se boriti za poziciju u prvoj postavi.
    Partizan sa odlaskom Kalabe ostaje bez centarhalfa , a imajuci u vidu i godine Ostojica, situacija na pozicijama centralnih bekova je alarmantna.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter