Veoma zanimljiv sportski dan je za nama.

U centru pažnje su košarkaške sekcije ‘večitih’, ali i kapiten košarkaške reprezentacije Srbije.


Klub sa Malog Kalemegdana danas je i zvanično potpisao ugovor sa Kej Si Riversom, koji u Beograd stiže iz redova Ređo Emilije. Nismo dugo čekali odgovor iz crno-belog tabora, pa je tako i Partizan dogovorio veliko pojačanje na pozicijama jedan i dva.

Na našem sajtu danas ste mogli da pročitate i nekoliko specijalnih analiza, između ostalog i o pojačanjima koja su stigla u redove klubova iz Superlige, kao i o tome kako će na igru tima Milana Tomića uticati najnovije pojačanje.

Prvi čovek CSKA iz Moskve govorio je danas o Milošu Teodosiću. On nije obradovoa navijače ‘armejaca’, ali zato jeste ljubitelje košarke u našoj zemlji.

U Ljutice Bogdana danas je promovisan Mirko Ivanić, a on je tom prilikom govorio o tome šta je sve prethodilo potpisivanju ugovora, dok je Marko Marin doneo odluku o nastavku karijere.

Trener Partizana Zoran Mirković u narednom periodu neće moći da računa na dva veoma bitna igrača, dok lekarski tim crveno-belih daje sve od sebe da defanzivca oporavi do derbija.

Sve više šampionata širom ‘starog’ kontinenta uvodi VAR tehnologiju, a poznato je i kada bi tako nešto moglo kod nas da se dogodi.