3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIRKO IVANIĆ: Došlo je vreme, obukao sam dres najvećeg kluba!

Objavljeno: 11.02.19 u 13:29

Mirko Ivanić je pojačao Crvenu zvezdu iz BATE Borisova za 1,3 miliona evra, a danas je predstavljen na našem najvećem stadionu.

Crvena zvezda je cementirala sredinu terena, Mirko Ivanić danas je zvanično predstavljen kao novo pojačanje na stadionu ‘Rajko Mitić’, a nosiće broj ‘osam’.

– Malo je potrajalo, ali tu sam. Drago mi je što sam deo ovako velikog kluba, jedva čekam da se priključim saigračima. Počeo sam da treniram i nadam se da ću se brzo uklopiti – bile su prve reči Mirka Ivanića.

Vezista reprezentacije Crne Gore je govorio o tome šta je presudilo da se posle višegodišnjih pregovora ipak preseli u Beograd.

– Želeo sam da napravim iskorak. Isto je bilo i pre tri godine kada sam otišao u BATE. Sad je došlo vreme da obučem dres ovako velikog kluba.

FOTO: STARSPORT

Gužva u rosteru Crvene zvezde je velika, a evo gde Mirko Ivanić vidi sebe.

– To je na šefu, on će odlučiti gde ću da igram i na kojoj poziciji. Moje je da vredno radim i da se iskažem.

Bio je saigrač sa Nemanjom Milunovićem u dresu BATE Borisova, dobri su prijatelji, a sada će zajedno braniti boje Crvene zvezde.

– Tamo smo bili zajedno tri godine, bio sam mu na rođenju oba deteta, eto koliko smo bliski, ali mi nije rekao ništa što već nisam znao – kratak je bio Ivanić.

Spreman je kao zapeta puška, jer je kompletne pripreme obavio sa šampionom Belorusije.

– Što se debija tiče, prošao sam pripreme sa BATE-om tako da sam fizički spreman da igram – zaključio je Ivanić.

0
0

3 Komentara

  1. Dobro si se potpisao, Pinokio, pre nego što pominješ crkvu upoznaj prvo pravi značaj reči crkva, iz Biblije, nije gradjevina u pitanju kako mnogi misle, saznaj ko čini crkvu pa onda piši, mani se pinokiosanja, pozzzzz.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovog ce da prati maler cele sezone, a na derbiju ce pokazati da je potpuni promašaj zvezde, moze uz to i povreda da ga stigne i pauza par meseci, veoma moguće, pozdrav

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter