Mirko Ivanić je pojačao Crvenu zvezdu iz BATE Borisova za 1,3 miliona evra, a danas je predstavljen na našem najvećem stadionu.

Crvena zvezda je cementirala sredinu terena, Mirko Ivanić danas je zvanično predstavljen kao novo pojačanje na stadionu ‘Rajko Mitić’, a nosiće broj ‘osam’.


– Malo je potrajalo, ali tu sam. Drago mi je što sam deo ovako velikog kluba, jedva čekam da se priključim saigračima. Počeo sam da treniram i nadam se da ću se brzo uklopiti – bile su prve reči Mirka Ivanića.

Vezista reprezentacije Crne Gore je govorio o tome šta je presudilo da se posle višegodišnjih pregovora ipak preseli u Beograd.

– Želeo sam da napravim iskorak. Isto je bilo i pre tri godine kada sam otišao u BATE. Sad je došlo vreme da obučem dres ovako velikog kluba.

FOTO: STARSPORT

Gužva u rosteru Crvene zvezde je velika, a evo gde Mirko Ivanić vidi sebe.

– To je na šefu, on će odlučiti gde ću da igram i na kojoj poziciji. Moje je da vredno radim i da se iskažem.

Bio je saigrač sa Nemanjom Milunovićem u dresu BATE Borisova, dobri su prijatelji, a sada će zajedno braniti boje Crvene zvezde.

– Tamo smo bili zajedno tri godine, bio sam mu na rođenju oba deteta, eto koliko smo bliski, ali mi nije rekao ništa što već nisam znao – kratak je bio Ivanić.

Spreman je kao zapeta puška, jer je kompletne pripreme obavio sa šampionom Belorusije.

– Što se debija tiče, prošao sam pripreme sa BATE-om tako da sam fizički spreman da igram – zaključio je Ivanić.