3
Domaći fudbal

FOTO: Printscrren

ZVEZDA BAŠ U OFANZIVI: Nova meta supertalentovani vezista Borca iz Banjaluke

Objavljeno: 25.12.18 u 18:20

Crvena zvezda je rešila da bude veoma ofanzivna u predstojećem prelaznom roku, a jedno od rešenja na sredini terena dolazi sa one strane Drine.

Javio je jutros HotSport da su napadač Dejan Vidić i golman Nikola Vasiljević počeli pregovore sa crveno-belima. Šta više čuvar mreže Radnika nam je tu informaciju potvrdio, baš kao i predsednik Sruduličana Stanislav Tončev. HotSportu je sada potvrđeno da je na ‘radaru’ kluba i mladi vezista Broca iz Banjaluke i reprezentativac BIH Vladan Danilović (19).

– Pratimo mladog fudbalera Borca iz Banjaluke. Nalazi se na našem radaru, pregovori su u toku, ali još ništa nije gotovo – rekao nam je blizak izvor klubu iz ‘Ljutice Bogdana’.

U slučaju da se Vladan Danilović dogovori sa crveno-belima i stigne u Beograd prvo bi najverovatnije bio poslat negde na pozajmicu na kaljenje.

0
0

3 Komentara

  1. Opet loše počeo prelazni rok, da se dovede autobus igrača. Potreban je dobar , brz levi strani bek i stranac dobar upgrade na defanzivnoj liniji.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne slažem se da Danilović treba da ide na kaljenje, jer na kaljenje treba da idu „kapitalci“ koji su se pokazali kao pravi promašaji! Verujem da je ovaj mladi Danilović buduća Zvezda srpskog fudbala, tako mi barem govore neki prijatelji iz Banja Luke! A, „kapitalce“ smo svi gledali u grupnoj fazi LŠ i konačno je trener Milojević, inače zaljubljenik u lik i delo „kapitalaca“, shvatio ko su ovi limitirani berači kokosa iz savana Afrike „kpoji su kao „kapitalci“ došli u Zvezdu, pa mu protiv Liverpula u Beogradu igrao samo Ben, koji je bio najlošije ocenjeni igrač Zvezde!

    0
    0
    Odgovori
    • Super ti je nik! Samo se ne slazemo oko kapitalaca! Ili bar oko vecine kapitalaca! Za neke si u pravu!
      Pozzz „Lederhead“

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter