2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POTVRĐENO SAZNANJE HOTSPORTA: Partizan nije opcija, Zvezda je moja velika želja!

Objavljeno: 25.12.18 u 13:20

Reprezentativac iz redova Radnika iz Surdulice je ekskluzivno za HotSport potvrdio da su pregovori sa Crvenom zvezdom uveliko u toku.

HotSport je jutros prvi objavio da je Crvena zvezda nadomak dovođenja Nikole Vasiljevića, novopečenog reprezentativca Srbije sa poslednjeg okupljanja ‘orlova’, a sada smo za to dobili potvrdu iz prve ruke.

Upravo čuvar mreže Radnika nam je u razgovoru potvrdio da bi sve trebalo da bude ozvaničeno kroz dan ili dva.

– Istina je. Zaista ne želim ništa da otkrivam dok sve ne bude zvanično završeno. Pregovori jesu u toku, ali ne bih ništa više pričao o tome, nadam se da razumete. Možemo se čuti sutra ili prekosutra kada i ako sve bude gotovo i potpišem ugovor – vidno uzbuđen je pričao Vasiljević.

Još letos se kroz medije provlačilo da ga želi i Partizan, ali to sada nije bio slučaj.

– Ne, nije me Partizan zvao. Imao sam nekoliko ponuda iz inostranstva – rekao je Vasiljević za HotSport.

Ali, Zvezda je tvoja jedina želja ove zime?

– Da, želeo bih da potpišem za Zvezdu. To bi definitivno bio moj korak napred u karijeri – poručio je Nikola Vasiljević i na kraju razgovora dodao da je velika čast i za njega i za klub što je dobio poziv selektora za poslednje okupljanje ‘orlova’ u okviru Lige nacija.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

2 Komentara

  1. Idi sinko u zvezdu bićeš dobar glumac u seriji fk nameštaljke a gde je ne bude biće šanse da vadiš lopte iz mreže samo tako.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jedino ako ide Stojke ili Kljajic, sto ce se verovatno desiti. Vasiljevic je dobar golman,mlad ali bi sigurno bolje prosao u PFC. U Zvezdi ne bi video dalje od klupe! U svakom slucaju, u Partizanu nisu problem golmani, sve da niko i ne dodje. Da bi kompletirao ozbiljan tim za Evropu i uigrao ga Partizan jednostavno mora da dovede najmanje 5 izvaNrednih asova:i to centarfora, jednog univerzalnog krilnog majstora sa izvanrednim brzinskim i tehnickim karakteristikama, najmanje jednog superpouzdanog, energeticnog i tehnicki jakog zadnjeg veznog,,dva izvanredna, bas, bas dobra beka briljantna u odbrani ali i napadu, sa odlicnim centarsutevima i for-om! Ondai ne bi bi neki problem sto necemo biti sampioni, bitno je obezbediti perspektivu za narednu godinu dve.
    Partizan ne treba da se zalece, mora da udje u prelazni dosta „takticki“ jako i lukavo, zna se zasto i kako.Neka se Zvezda ispuca,ona je u euforiji,plus ponasa se kaokabadahija u nocnom klubu, sve bi htela, da pokaze sve, udarila joj moc u glavu. Minemamo razloga da se u tomsmislu i sa kim utrkujemo. Sve dobro ispalanirati, odabrati prvo nasu decu koji zasluzuju da se prebace uprvi tim a onda se dobropojacati i napraviti ekipu za Evropu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter