0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

TONČEV ZA HOTSPORT: Zvezda želi Vasiljevića, ali javio se Partizan! Za njega je možda bolje da ode u Humsku…

Objavljeno: 25.12.18 u 16:20

Prvi čovek Radnika iz Surdulice potvrdio je ekskluzivno saznanje HotSporta da je Crvena zvezda najbliža dovođenju golmana Nikole Vasiljevića.

Ovog jutra osvanula je vest da je Crvena zvezda veoma blizu dovođenja Nikole Vasiljevića iz Radnika, koju nam je nešto kasnije potvrdio i sam čuvar mreže kluba sa juga Srbije.

Međutim, predsednik superligaša iz Surdulice Stanislav Tončev ističe da dogovor nije još uvek postignut i da su druge opcije u igri.

– Zvezda jeste zvala i zainteresovana je za Nikolu, ali ništa nije završeno. Šta više, u međuvremenu se javio i Partizan, jer i oni žele našeg reprezentativca u svojim redovima – otkrio nam je Tončev u telefonskom razgovoru.

Nikola nam je ranije danas rekao da Partizan nije opcija. Izgleda da su se crno-beli uključili u trku u poslednjem trenutku?

–  Sigurno će biti ponuda. On je otvoren za svaki vid saradnje, kako bi ostvario napredak u karijeri. Čak je možda za njega bolje da ide da brani u Partizanu, umesto da u Zvezdi sedi na klupi. Sve je otvoreno i, verujte, Radnik nigde neće žuriti.

Nikola ima sjajnu godinu iza sebe, nije tek tako dospeo na spisak selektora. Imamo ponude za njega, i tek će ih biti – jasan je Tončev.

FOTO: STARSPORT

Imamo saznanja da je bilo i ponuda iz inostranstva za usluge Nikole Vasiljevića?

– Tako je, još uvek je aktuelna ponuda jednog kluba iz Danske, čije ime ipak ne bih otkrivao – poručio je Stanislav Tončev.

Još jednom je ponovio koliko su i klub i on sam ponosni na to što su iznedrili igrača za nacionalni tim Srbije.

– Koliko sam gledao spiskove, samo su pozivani fudbaleri iz Partizana i Zvezde, a Radnik je napravio taj korak da i klub iz male sredine podari igrača za reprezentaciju. Siguran sam da ga u skorije vreme čeka debitantski nastup u dresu ‘orlova’ – zaključio je Stanislav Tončev razgovor za HotSport.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter