0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Zvezda u epicentru ogromnog skandala, Murinjo nije ‘skenirao’ jednog, već dvojicu igrača

Objavljeno: 12.10.18 u 23:30

I ovog petka bilo je dosta zanimljivih sportskih vesti na našim stranicama.

Među mnogima, vest koja je definitivno obeležila dan za nama jeste objava francuskog ‘L’Ekipa’ da je visoki funkcioner Crvene zvezde pokušao da uplati 5.000.000 evra da će crveno-beli izgubiti sa pet razlike od Pari Sen Žermena.

To je izazvalo lavinu različitih reakcija. Vrlo brzo je Zvezda odbrusila Francuzima, saopštenje je objavio i PSŽ, a zatim smo dobili i prvu reakciju iz UEFA.

Kada smo već kod Zvezde, valja istaći da je ponovo aktualizovano interesovanje za jednog od najboljih igrača Zvezde, koga Grci žele da odvedu već u januaru.

Polako je već arhivirana utakmica između Crne Gore i Srbije u Podgorici, ali smo danas dobili razlog tuče između pristalica ‘sokolova’ uoči utakmice.

Takođe, saznali smo koga je to Žoze Murinjo sinoć pratio ‘Pod Goricom’ i da nije u pitanju jedan, već dvojica igrača.

Danas je mlada reprezentacija Srbije obezbedila plasman na Evropsko prvenstvo, ali je glavni utisak sa meča u Novom Sadu katastrofalan teren na stadionu ‘Karađorđe’.

Fantastičan dan imao je napadač Partizana Rikardo Gomeš, koji je postigao dva gola za svoju reprezentaciju Zelenoortskih ostrva, ali je sve zasenio gol iz kornera Mohameda Salaha.

Imali smo i zanimljivu vest iz ‘dalekog istoka’, gde se nije proveo dobro igrač koji je ‘cinkario’ Andresa Inijestu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter