1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NISU USPELI LETOS: Grčki velikan u januaru odvodi jednog od najboljih igrača Zvezde

Objavljeno: 12.10.18 u 12:55

Uzbudljiv prelazni rok kada je u pitanju tim iz Ljutice Bogdana ostao je za nama, a čini se da će ništa manje uzbudljivo biti i u januaru, barem kada je u pitanju ekipa Vladana Milojevića.

Krajem avgusta nije skockan transfer posle plasmana u Ligu šampiona, a prva ponuda od dva miliona evra mora da se pojača ukoliko žele da u Atinu dovedu pojačanje iz Beograda.

Nema dileme da poslovi koji nisu odrađeni do kraja avgusta mogu da budu ponovo aktivirani u januaru, a kako je HotSport najavio Crvena zvezda je u samom finišu prelaznog roka odbila da proda Nenada Krstičića. Prema informacijama iz Grčke, vezistu je želeo AEK iz Atine na čelu sa sportskim direktorom Vladimirom Matijaševićem. Ipak, izgleda da se priča ponovo aktivira za početak 2019. godine, pošto su crveno-beli eliminisali Salcburg i plasirali se u Ligu šampiona.

FOTO: STARSPORT

U eliti su i crno-žuti, a u drugom delu sezone hoće da budu jači za potencijalnog reprezentativca Srbije i za koga su spremni prema nekim najavama da izdvoje dva miliona evra!? Svakako da se pita Zvezda, koja je ponudila bivšem članu Sampdorije i Alavesa da produži ugovor do juna 2020. godine i samo je ostalo da se sve parafira. Neki minimum za oveštećenje je oko tri miliona evra. Ostaje da se sačeka naredni korak AEK-a i još nekih timova iz Evrope.

Ovde možete zapretiti jednu od najposecenijih instagram stranica

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter