5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Partizan

UDARNE VESTI DANA: Raspleti oko Boaćija i Tavambe, novo NBA pojačanje u Srbiji i potpis u Partizanu

Objavljeno: 28.02.18 u 00:10

Dan za nama doneo je neke vrlo zanimljive vesti, a ponovo jedan od glavnih junaka ponovo je bio sada već bivši napadač Crvene zvezde, Ričmond Boaći.

Iako je transfer saga oko Ganijca nedavno završena, oko njegovo prelaska u Đangsu pojavile su se još neke vrlo zanimljive informacije, koje su zaintrigirale srpsku javnost.

Jedna od njih jesu detalji oko ugovora Boaćija u kineskom klubu, ali i neke dodatne beneficije koje su crveno-beli dobili u sklopu og transfera. Takođe, otkriveno je da bi već od naredne godine Ganijac mogao da se nađe u redovima jednog od evropskih velikana.

Među interesantnijim vestima bila je i ona koja se tiče eventualnog trasfera Leandra Tavambe, čija se mogućnost pominjala i nakon okončanja zimskoj prelaznog roka.

Što se košarkaških vesti tiče, tu je svakako najinteresantnije bile ona o bombastičnom NBA pojačanju u redovima FMP-a, kao i novi potpis u Partizanu.

0
0

5 Komentara

  1. Boaći je donio ,a i uzeo od kineza milione, ne mora ni igrati više ! Što se vi glodari brinete za Boaćija, što ste toliko opterećeni njime,otišao je i Kanga pa ga ne komentarišete ? To je znak da je napravio veliki uspeh i za Zvezdu a i za sebe , a to vas mnogo boli. Ostalo vam je samo da kukate kako ste i naučili !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter