16
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Kinezi bili i u Humskoj, po Tavambu – imamo konačan rasplet oko transfera Kamerunca!

Objavljeno: 27.02.18 u 10:44

Trenutno prva udarna igla aktuelnog prvaka naše zemlje jeste Kamerunac Leandre Tavamba koji igra veoma dobro ove sezone.

Zbog toga je i poraslo interesovanje za špica crno-belih u prelaznom roku, a najzainteresovaniji su bili klubovi iz Superlige Kine.

Ostalo je dva dana do kraja prelaznog roka u pojedinim zemljama, a kako saznaje HotSport Partizan se neće barem do leta rastati sa Leandre Tavambom. Pored interesovanja iz Kine pre svega Neo Mongola i spremnosti da plate golgetera dva i po miliona evra, odlučeno je da napadač neće menjati dres.

– Tavamba je pokazao svoje kvalitete i imao je nekoliko ponuda, ali smo čekali da se završi meč sa Plzenom. Razgovarali smo i dogovor je da igrač ostane u Partizanu do kraja ove sezone, rekli su iz kluba za HotSport.

Stasiti napadač je pre godinu dana stigao u Partizan iz Kairata kao slobodan igrač, a u junu će verovatno promeniti destinaciju po isteku pola ugovora sa crno-belima.

0
0

16 Komentara

  1. Delijasi, idite lecite se, ima sanse za vas, sta ce te na ovom textu, vidi se koliko vas bolest drzi zbog duple krune, hajd hajd pustice vas da se malo poradujete i vi, sudije rade na tome uveliko vec, hajd sad na lecenje valja se, da nam ne zardjate, papaaa.

    0
    0
    Odgovori
  2. Tavambu nesmijemo pustiti ispod 10mil ako Boaci vrijedi 6 mil Tavamba vrijedi bar 10 mil..jer mi smo Partizan..

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne vidim ni jedan razlog zasto ne bi prodali sad tavambu em e los napadac em smo ispali iz evrope u orvenstvo je vec sve gotovo sansu bi dobijao jovanovic i na leto dovedemo gol igraca nekog

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter