6
Domaći fudbal

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

HOTSPORT SAZNAJE: Evo svih detalja dogovora Zvezde i Đangsua – crveno-beli dobili još nešto veoma zanimljivo sem novca

Objavljeno: 27.02.18 u 11:59

Ričmond Boaći će uskoro biti predstavljen kao najnovije pojačanje Đangsu Suninga.

Crvena zvezda je dobro zaradila od prodaje napadača iz Gane, ali nije novac jedino što će dobiti crveno-beli.

Pride novcu, omladinska selekcija i delegacija kluba biće u avgustu gosti Đangsua na jakom turniru uz sve plaćene troškove.

Za godinu dana Ričmond Boaći je postao ‘zlatna investicija’ Crvene zvezde koga su Kinezi za srpske uslove veoma dobro platili, a strelac 42 gola u 2017. godini ‘obnovio’ karijeru posle napustanaja Latine.

U Đangsuu zarađivaće 200.000 evra mesečno neto, po uzoru na strance u šampionatu koji startuje za vikend. Ganjanin je sinoć obavio preglede u Milanu i počeće sa treninzima kod Fabija Kapela za sedam do deset dana. Da je poslovnim predstavnicima bogatog kluba kojeg su predvodili Dragan Okuka i Branislav Vojinović u prošlosti potreban eksta napadač, dokazuje i to da, pored maksimalnog obeštećenja od 5,7 miliona evra, su Kinezi povukli još jedan potez.

Kako saznaje HotSport dogovoreno je da omladinska selekcija Zvezde i delegacija kluba budu gosti u avgustu na jakom turniru koji organizuje Đangsu. Svi troškovi su pokriveni tako da će talenti imati priliku da se nadmeću sa vršnjacima. U Kinu će putovati igrači rođeni 2002. godine.

I na kraju, budžet je popunjen za naredni period pored činjenice da Boaći ima deset odsto i od obestecenja (oko 570.000 evra), ali kada se podvuče crta ovaj angažman je bio pun pogodak za stranca, koji je u svakom pogledu opravdao dolazak iz Italije.

0
0

6 Komentara

  1. Nije bilo davno, neki ovdje tvrdiše Djurdjevićev transfer kad bude odlazio iz jsd biće tri puta veći od Boaći je vog. Toliko o poznavanju fudbala za pojedince

    0
    0
    Odgovori
  2. Zlajo ahahaha, jesi sigqran,papir trpi svasta, jesi citao bajku Crvenkapa? Pa i da su ga prodali sta vredi kad je vama dug debelo veci, treba vam to sve uzeti a podeliti po cipiripi. Ni skolu fudbala nemate kako treba bedo jedna, koliko vam je igraca iz Partizanove skole doslo, pa ni njih niste iskoristili na pravi nacin, vama je najbolje resenje katanac na vrata, pa navijajte za komsijski klub,a ko nece neka ide na pecanje ili skupljanje puzeva’ vama katanac pa bi vise para ostalo onima kojima stvarno i trebaju.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zasto se ne pokrijete usima i cutite jer ste smesni!?Posle ko zna koliko godina ste prodali nekog igraca za vise od 5 miliona(i to je pitanje da li je bolesnik Tvorzic rekao pravu cifru) i to stranca!O igracima iz vase skole da ne pricamo,oni pa tek nista ne vrede jer ih i nemate jer se jednostavno zna ko ima najbolju skolu fudbala!

    0
    0
    Odgovori
  4. Hehe neko prodaje igrace za 6 mil a neko kupuje za 2 mil pa im isti igrac sjedi na klupi jer nije vrijedan ni sto hiljada…to je razlika izmedju velikih i malih..

    0
    0
    Odgovori
  5. Desu sad grobari koji su svasta govorili protiv Boacija i gospodina Terzica obistinile su se Terzine price za razliku od ilijevih ivica.Morao sam da se oglasim toliko od mene Zvezdasa od rodzenja.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter