6
Domaći fudbal

POTPUNO IH ZATEKLA: Ovako su navijači Partizana reagovali na vest o izbacivanju iz Evrope (FOTO)

Objavljeno: 11.01.17 u 14:56

Navijači Partizana su danas dobili popriličan „hladan tuš“, nakon što je saopšteno da će crno-beli verovatno ostati bez mogućnosti da se nadmeću u evropskim takmičenjima naredne tri godine.

Oni su tu informaciju ovako ispratili na Tviteru:

SVE JE DOGOVORENO: Dok Grobari strepe oko sudbine kluba, novo pojačanje je pred vratima!

0
0

6 Komentara

  1. teba nas izbaciti ne samo partizan nego sve vklubove iz svih sportova čak i reprezentativne selekcije dok god se politika i političare ne prestanu miješatu u klubove

    0
    0
    Odgovori
  2. samo se trazi neki potres Armageddon kataklizma nesreca. za dva data pisace demanti nine tumaceno kako treba I vec vidjeno..her KO’d partizana nesreca a KO’d cigana med imleko divide gomilu igraca smeh idila uzivancija stall se skrece paznja sa duznika of 50 mil.sve sve Ali partizan nece stati. predlazem klubu da proda milenkovica I sve pare nema da na dug pa onda grobari nema kukaju sto prodadoste igraca.ili da ga prodaju ili da ne igraju evropu pa izvolte sta zelite.

    0
    0
    Odgovori
    • Alo kretenu,ovo je prvo objavila evropska štampa a ne naši.Vi franjevci,ne vidite dalje od svog nosa,mozak vam je ispran,tako da niste u stanju ni da razumete ni najobičniju vest.Vama je prvo u glavi,teorija zavere i kako vam neko radi o glavi a ne shvatate da ste sami sebi najveći neprijatelji,takvim stavom i rezonovanjem.

      0
      0
      Odgovori
  3. Najjači su ovi kreteni koji se pitaju ko ih je prijavio,hahahaha.Alo,maloumnici,svake godine dolazi kontrola da proveri kome se duguje od bivših igrača i lako ustanove,tzv,sportski fer plej,ako ste ikad čuli za to a ujedno je i nagrada za one čuvene nameštaljke,koje ste godina završavali u vašu korist.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter