17
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKAV UDARAC ZA PARTIZAN: Crno-beli bez Evrope tri godine, Vazura demantuje! (FOTO)

Objavljeno: 11.01.17 u 13:54

Finansijska komisija UEFA suspendovala je Partizan na tri godine iz evropskog fudbala!

Crne sumnje su se obistinile, Partizan bez Evrope! Kako je HotSport ranije pisao, crno-beli će, po svemu sudeći, ostati bez šanse da se nadmeću u evropskim takmičenjima naredne sezone, jer su kažnjeni od strane UEFA. 

Klub iz Humske kažnjen je zbog nepoštovanja finansijskog fer pleja, a pored toga moraće da plati i 3.000 evra.

Iako crno-beli imaju pravo žalbe, Asošiejted Pres javlja da su crno-beli čak tri puta prekršili propise, pa će, po svemu sudeći, Partizan naredne tri sezone provesti van najjačih klupskih takmičenja.

Doduše, u Partizanu tvrde da je kazna uslovna:

Partizan Evropa
Partizan Evropa

– Ukoliko do kraja januara ne uplatimo 360.000 evra, suspenzija stupa na snagu, rekao je Miloš Vazura za HotSport.

Kako saznajemo, Partizan ima dugovanje od 2.500.000 evra, ali je goruće 360.000 evra, koje mora da izmiri do 31. januara, inače sledi izbacivanje iz Evrope.

0
0

17 Komentara

  1. За Авангарду—Више волите наше поразе,него своје победе,само сад можете на миру да навијате за нас …… Певајте сада НАНАНААНА ЛИГА ШАМПИОНА ,Лига Шампиона,ако Вас није срамота…. Није? Ок,поyyyyyyyy

    0
    0
    Odgovori
  2. Decki ovo su tak krasne vijesti. Trebamo sacekat konacnu odluku pa da proslavimo konacno pad jugoslovenskog kluba. Povijest nas uci da se ti Jugoslaveni uvijek izvuku iz svake situacije, pa trebamo bit oprezni. Sav utijecaj koji imamo, trebamo angazirati na tome da ih UEFA definitvno izbaci, odmah zvati i kancelara i ostale vidjenije Srbe. Jugoslaveni se moraju konacno poraziti.

    0
    0
    Odgovori
    • O cemu ti garagane?pa duzni ste i Bogu i narodu minus ko kuca,al vucko vas trpa parama.zar te nije sramota na taj nacin opstajati i rugati se nekom?sta je sa kk zvezda?nigdje se ono nebi moglo uraditi samo u srbiji i nestane dug u milionima a vi neznate vise ko je fmp ko zvezda ko je predsjednik cega.suti musavi zato

      0
      0
      Odgovori
    • Ne znam šta je toliko smešno? Pa ko će nas pretstavljati u evropi? Zvezda već deset godina nije u stanju da igra nijedno takmičenje u kojem joj se protivnici ne sklanjaju! Ne znam ni jednog grobara iz mog okruženja koji je bio srećan kad je zvezda dobila zabranu igranja od godinu dana! To i jeste razlika izmedju dva brda! Navijate za klub koji je stalno potrebno zalivati, gurati pa kad ni to ne pomaže onda sapleti rivala! Potpuno vas razumem!

      0
      0
      Odgovori
      • Vi nas sigurno nećete predstavljati jer ste letos ispali,pre nego ste i počeli takmičenje.Tako da vas ovo i ne dotiče puno,igrali jednu ili nijednu tekmu,gotovo je svejedno.Ja ne znam grobara koji se nije radovao što je Zvezda bila izbačena i što ste nezasluženo igrali kvalifikacije za LŠ,a to su demonstrirali i po raznim portalima i forumima.Eto i sada vam je Zvezda za ovo kriva,što nema veze sa mozgom i stvarno smo dva sveta a jedno brdo i hvala Bogu što nisam grobar.

        0
        0
        Odgovori
        • Drugar, deset godina niste u stanju da se kvalifikujete! Propustio si sjajnu priliku da ćutiš! Deset godina, deset godina tamo gde vam se ne sklanjaju i ne sude! Deset godina, bruko jedana!

          0
          0
  3. A GdK,penzos,smejurija i osali ološi,kadar nevera…verovatno su krivi Vucić,Čović i trojanci u sopstvenim redovima ili je i ovo aneks ugovora sklopljen oko onih migova u Rusiji,pa prosleđen Uefi.

    0
    0
    Odgovori
  4. „– Ukoliko do kraja januara uplatimo 360.000 evra, suspenzija stupa na snagu, rekao je Miloš Vazura za HotSport.“
    А уколико не уплате?? О.о

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter