1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVE JE DOGOVORENO: Dok Grobari strepe oko sudbine kluba, novo pojačanje je pred vratima!

Objavljeno: 11.01.17 u 14:37

U senci novonastale situacije i kazne koju je UEFA propisala crno-belima, u Humsku stiže novo pojačanje.

Dolazak Muhameda El Monira u Partizan je svakako trebala da bude vest dana za Grobare ali je ona ovog popodneva stigla nekako tiho u poređenju sa burnom vešću iz UEFA.

Levi bek reprezentacije Libije, koji je prethodnih godinu ipo dana proveo u Dinamu iz Minska, navodno je već dogovorio sve uslove sa crno-belima i samo ga formalnosti dele od potpisivanja ugovora.

Libijac se već dovodio u vezu sa Partizanom, u periodu dok je nstupao za Jagodinu međutim tada se odlučio ipak za odlazak u Belorusiju, odakle će po svemu sudeći zaobilaznim putem doći put Humske.

Olakšavajuća okolnost po Partizan je ta što je El Moniru istekao ugovor sa Dinamom, pa za njegovo angažovanje  ne bi morali da izdvoje novac. Narednih dana ćemo saznati i to da li njegov dolazak znači da će standardni levi bek, Nemanja Miletić, napustiti crno-bele kao što se spekulisalo.

Pripremio: Vladimir Kolarik

0
0

1 Komentara

  1. Dobar igrac, dobro pojacanje, bez ostecenja, ali mi je ipak zao sto Miletic nije ostao jos malo, odigrao je maestralno ovih 6 meseci, a kako mi se cini dolaskom El Monira napusta Partizan… Mileta sve najbolje u buducoj karijeri!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter