4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FRANCUZI PIŠU: Leonardo se seli u zemlju sira i dobrog vina (FOTO)

Objavljeno: 12.12.16 u 17:55

Mnogo je polemike oko toga hoće li ili ne Leonardo da Silva Souza napustiti Partizan i dok uprava takvu mogućnost negira, Francuzi misle suprotno.

Leonardo da Silva Souza napisao je ‘oproštajno’ pismo, ali je sve brzo demantovanko, kako od uprave kluba, tako do samog Brazilca. Ipak, da interesovanje za sjajnog krilnog napadača ima ne može da se sakrije. Naime, francuski Sent Etijen želi fudbalera Partizana. To potvrđuju i natpisi u lokalnim medijima.

I VAZURA SE UMEŠAO U ‘SAGU LEONARDO‘: Ko ‘prebaci‘ klauzulu, vodi Brazilca

Navodno, šef stručnog štaba zeleno-belih Kristijan Gotje tražio je od uprave kluba da mu u zimskom prelaznom roku dovede Leonarda ili Nikolu Pepea iz Anžea. Strateg Sent Etijena je nezadovoljan igrom navalnog reda i želi po svaku cenu da ga pojača. Da li Leonardom ili Pepeom, videćemo kroz nešto manje od mesec dana.

FOTO: ASSE
FOTO: ASSE

PORUKA IZ PARTIZANA: Leonardo i Everton nisu na prodaju! (FOTO)

0
0

4 Komentara

  1. Evo kako pravi klubovi resavaju to pitanje….Ponude mu novi ugovor na dve godine ,povecaju mu platu za npr. Min. 100 hiljada i u ugovor ubace znatno vecu klauzulu. Na primeru Lea, povecati mu znatno platu, a klauzula za odlazak 4,5 mil.evra plus bonusi. I resen problem. Leo vredi svaki evro, koliko god da mu damo.!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Nijedan igrac nije toliko glup da prihvati povecanje ugovora za 100 000 a na drugoj strani bi imao nekoliko puta veca primanja.Nisu ni oni sisali vesla a pogotovo ne njihovi menadzeri.

      0
      0
      Odgovori
  2. Ako ga puste da ide ispod 5 mil,ne isplati se,i sto se nikolicu rusi tim,kao u prvom mandatu kad su se prodali skuntelar i lazovic u minut do dvanest,a prva pojacanja nisu dovedena,ova uprava je steklea neko poverenj,ako bi ga prodali opet bi se culo uorava napolje sto je i logicno ako naprave ovakov potez:)

    0
    0
    Odgovori
  3. Niko nije decidirano demantovao odlazak,kako Vazura,tako i ni sam igrac.Sve su lepo uvili i pricali kako on nije tako mislio,kako nije verovao da ce se dici prasina ali generalno stoji da je izjavio kako ce dve zadnje utakmice odigrati profesionalno a posle toga…verovatno put pod noge u tim za koji je vec potpisao jer mu je taj dan,kako je rekao bio najsrecniji.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter