5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PORUKA IZ PARTIZANA: Leonardo i Everton nisu na prodaju! (FOTO)

Objavljeno: 10.12.16 u 10:01

Pre nekoliko dana Ivica Iliev rekao je da interesovanja za igrače Partizana ima na desetine, ali da još uvek nema zvanične ponude.

Mnogo bure podiglo je obraćanje Leonadra da Silve Souze navijačima Partizana putem Instagrama, gde se ‘na svoj način’ zahvalio svima na podršci. Delovalo je kao oproštajna poruka, ali je sportski direktor Ivica Iliev dan kasnije još jednom to demantovao.

– Ponoviću ono što sam rekao i dan ranije. Leonardova poruka je pogrešno protumačena. Nije bilo nikakvih razgovora o njegovoj prodaji, ni bilo kakvih najava. Uradićemo sve što je u našoj moći da ne dođe do prodaje Brazilca – ponovio je Iliev.

 

A photo posted by Leonardo Souza (@leozim42) on

 

Prema saznanjima HotSporta na meti jednog kineskog kluba je i Everton Luiz, možda i najbolji igrač Partizana u prethodnih 12 meseci. Međutim, Iliev, kao i u slučaju Leonarda, spušta ‘loptu na zemlju’.

HOTSPORT SAZNAJE: Kinezi ne žele samo Vulićevića, već i jednog od najboljih igrača Partizana!

– Imamo jasnu projekciju koji igrači bi ove zime trebalo da odu iz Partizana. Radi se o dvojici ili trojici, a ja tvrdim da Everton i Leonardo nisu projektovani da napuste klub ove zime. Cela prašina se podigla potpuno bespotrebno. Ukoliko i dođe do ponuda uradićemo sve da Everton i Leonardo budu deo tima i u drugom delu sezone – naglasio je Iliev.

Ipak, ukoliko zaista postoje klauzule u ugovoru kao što je istakao generalni direktor Miloš Vazura, Partizan se pred bogatim ponudama kineskih klubova neće mnogo pitati…

0
0

5 Komentara

  1. ..odlicno, onda cemo biti ‘prinudjeni’ da PRODAMO VAZURU, da na taj nacin nadomestimo MANJAK.K.K. u kasi, koji, uzgred receno, ON NAJVISE I PRAVI tj. TROSIII .!. XXAAXXAA .!.
    ‘Mislim’ da, ako moramo da biramo zarad ‘budzeta’ i finansija, izmedju prve dvojice i VAZURE, sigurno nece biti mnogo dileme. Vazura je vec poceo da se ‘pakuje’, SAMO, PORTIRIMA OBAVEZNO naloziti, da GA PRETRESU NA ‘IZLASKU“ , da mu se nije ‘ZALEPILO’ „NESTO TUDJE“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..odlicno, onda cemo biti ‘prinudjeni’ da PRODAMO VAZURU, da na taj nacin nadomestimo MANJAK.K.K. u kasi, koji, uzgred receno, ON NAJVISE I PRAVI tj. TROSIII .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter