4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

I VAZURA SE UMEŠAO U ‘SAGU LEONARDO‘: Ko ‘prebaci‘ klauzulu, vodi Brazilca

Objavljeno: 09.12.16 u 11:45

Generlani direktor Partizana, Miloš Vazura, je potvrdio da postoji otkupna klauzula za Leonarda.
Crno-beli su juče imali jedan od turbulentnijih dana u poslednje vreme. Prvo se Leo „oprostio“, navijači su se već pomirili sa tim da će biti manje golova na proleće, da bi se javio Ivica Iliev i rekao da Brazilac odlazi, ali na odmor.

BRAZILAC POTVRDIO ODLAZAK: Partizan od proleća mnogo bezopasniji (FOTO)

Jedan od boljih poslova Partizana je potvrdio i Miloš Vazura, koji je rekao da je Leonardo Souza da Silva vezan klauzulom, ali i da uz to postoji još uslova da Brazilac ostane.

– Nije samo 2.500.000 evra uslov da Leonardo ode iz Partizana. Ima još nekoliko stavki u ugovoru, a odnose se na procente i bonuse, koje ne bih da otkrivam detaljno. Leonardo ostaje u Partizanu. On je juče bio u klubu na razgovoru sa s Ivicom ilievim i rekao da mu se ostaje u Beogradu. Čuo sam za poruku na Instagramu, možda se to odnosi na činjenicu da će uskoro na odmor, kazao je Vazura novinarima Informera.

KAKVA PROMENA U ’SLUČAJU LEONARDO’: Iliev obradovao ’grobare’!

Ivica Iliev u razgovoru za Mocart Sport nije smeo da potvrdi o kakvom je ugovoru sa Leonardom reč, ali je generalni direktor kluba želeo da iznese činjenice.

Fiksna otkupna klauzula za Brazilca jeste 2,5 miliona evra, ukoliko Sent Etjen, ili neko drugi, ponudi taj novac, crno-beli će se ponovo rado oprostiti od Lea.

0
0

4 Komentara

  1. nije mi jasno dokle CE uprava partizans da odgovara na raznorazne prozivke.svi nesto zapitkuju hoce da budu oredsednici sekretari..svi se razumeju it’d.navijac treba da dodje na station da gleda fudbal I da izrazi svoje zadovoljstvo ili nezadovoljstvo.a klub je tu da to prati I da drzi Tim na visokom nivou.svaki klub IMA svoju politiku I plan vodjenja a me da my ulica korumpirani novinari namecu pitanja.u evropi se tako. radi.ovde Niko me pita cigane sta rade .terzic radio sta hoce..bozovic igra sklanjalice I prica o dobrom fudbalu mrakic namesta sudije a kokeza koordinira.ajde sedma silo kreni na njih.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ko ne bi?Fudbal treba skroz da propadne da bi nasao spas od ološa…jer kad ne bude interesa otici ce i menađeri i ostala politička govnadija ..

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako neubedljivo objašnjenje.Svako ko iole malo zna da čita između redova,primetiće da se već u sredu mogu oprostiti od njega,po završetku polusezone a članovi uprave će strpati sebi u džepove određene provizije.Prodali bi i rođenu kevu za kintu,gadan je to soj ljudi.

    0
    0
    Odgovori
  4. Kao zvezda nekad,prodaju igraca za milion dva iako na njemu moze da se uzmu dobre pare,ali njima zafalilo pa daj odmah najboljeg!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter