7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IVICA ILIEV ZA HOTSPORT: Božinov ostaje da daje golove, a možda dovedemo još jedno pojačanje…

Objavljeno: 30.08.16 u 16:02

Iako je u toku reprezentivna pauza, u Partizanu se ne miruje, a do kraja prelaznog roka moglo bi se očekivati još dosta aktivnosti.

Buran dan u Partizanu. Počelo je informacijom da će Bojan Šaranov otići u Azerbejdžan, a nastavilo  zvaničnom objavom da se Miroslav Radović definitivno vraća u poljsku Legiju.

– Ostale su još sitnice, ali izvesno je da će Mire otići. Imamo tu Leonarda. NIje na meni da otkrivam finansijske detalje, ima ko će to da kaže, ako želi – rekao je za HotSport Ivica Iliev.

PARTIZAN OZVANIČIO: Iskusni fudbaler ipak otišao iz Humske!

Za Valerija Božinova se takođe spekulisalo da će napustiti redove ‘parnog valjka’, ali Iliev za naš portal to negira.

Božinov je tu, kod nas, redovno daje golove i tako će i ostati. Zadovoljni smo njegovim učinkom – rekao je Iliev.

GOLMAN MANJE: Nije mogao sa Partizanom, ali će Bojan Šaranov igrati Ligu Evrope

Dotakli smo se i drugog napadača, Nikole Đurđića, koji je bio daleko od zadovoljavajućeg učinka.

– Da, priča se da bi i on mogao da ode, ali ja bih to za sada sveo samo pod čaršijske priče. Još ništa nije došlo do kluba. Ništa opipljivo, a u ovom trenutku nije na meni da govorim o eventualnom odlasku – rekao je Iliev i najavio nove aktivnosti do kraja prelaznog roka:

– Na Radovićevoj poziciji smo pokriveni. Umesto Šaranova takođe imamo dvojicu dobrih golmana, tako da nam i tu ne fali igrača. Pratimo situaciju na tržištu. Možda, ukoliko bi jedan od napadača otišao, bismo doveli novog igrača, zavisi… – ostao je zagonetan sportski direktor Partizana, Ivica Iliev.

 

0
0

7 Komentara

  1. druze nemas ti pojma nisi za partizan,najbolje sam da odes i onako oterace te grobari,pricas o bombama partizan je na 11 mestu mnogo si smesan i jadan,takav si i igrac bio…

    0
    0
    Odgovori
  2. gde je nestala kolegijalnost, zašto nisi otišao zajedno sa Tomićem, i onako samo smetaš, lažeš i dovodiš,, polovnjake“, najveća promena koju bi trebao da napraviš je, da promeniš posao. U ovo se ne razumeš… realno

    0
    0
    Odgovori
  3. Nadam se da ideš kada se završi prelazni rok (tj. za dva dana) kao što si rekao, uništitelju Partizana, neznalice nad neznalicama

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter