10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN OZVANIČIO: Iskusni fudbaler ipak otišao iz Humske!

Objavljeno: 30.08.16 u 14:55

Sada je i zvanično, jer je tu informaciju direktno potvrdio klub iz Humske.

Fudbaler Partizana koji se pre svega manje od tri meseca vratio u Partizan iz ljubljanske Olimpije, danas je i zvanično otišao iz kluba, ponovo, i to u varšavsku Legiju, klub i kom je ostavio najdublji trag.

Radović je u Legiji bio 10 godina i tamo je proglašen za najboljeg stranca u istoriji kluba.

Radović će sa Legijom potpisati ugovor na 2+1 godinu i ponovo će sa tim klubom igrati u Ligi šampiona.

Partizan je potvrdio ovaj transfer i na svom zvaničnom sajtu poželeo sreću popularnom ‘Miretu’.

0
0

10 Komentara

  1. Dve najveće „bombe“ u letošnjem prelaznom roku,Radovć i Đurđić,dižu sidro nakon samo dva ipo meseca…ostadoše samo petarde.Sa ovim Ilijevim samo cirkus.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ljudi otisli su veliki potrosaci koji nisu opravdali epitet ‘velikog pojacanja’, nismo usli u evropu i realno takvi igraci kao sto je Radovic i Saranov nisu nam potrebni, jer imaju velike plate i opterecuju bidzet kluba. Sad treba zadrzati igrace koji imaju konstantnu formu i pridodati im mlade igrace da steknu iskustvo za narednu sezonu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Otisao i Saranov,sada i Radovic,sutra Bozinov,pre neki dan Brasanac…sve sto je nesto malo vredelo,pobeglo je glavom bez obzira.Zadnji da ugasi svetlo.Plej aut je znatno blizi od plej ofa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter