6
Domaći fudbal

GOLMAN MANJE: Nije mogao sa Partizanom, ali će Bojan Šaranov igrati Ligu Evrope

Objavljeno: 30.08.16 u 11:00

Doskorašnji golman Partizana Bojan Šaranov već je pronašao novi klub i zahvalio se crno-belima na saradnji.

Ljubav je bila kratka. Bojan Šaranov i Partizan rastali su se posle svega osam meseci saradnje. Iskusni čuvar mreže je prvo sklonjen sa gol crte, a potom mu date odvezane ruke da pronađe novi klub. On je to i uradio i ove sezone će braniti u Ligi Evrope.

Naime, Bojan Šaranov novi je golman šampiona Azerbejdžana Karabaga. Tima koji će se ove sezone takmičiti u grupnoj fazi Lige Evrope. Partizan ipak ostaje u sigurnim rukama, pošto u svom sastavu ima mladog Filipa Kljajića, koji je branio protiv Rada, ali i novajliju iz Čukaričkog Nemanju Stevanovića.

0
0

6 Komentara

  1. Nije moglo vise crveno belo srce da izdrzi taj sramni grb na njemu i morao je covek otici nakon 8 meseci.Shvatio je gresku,doduse sa malim zakasnjenjem ali bolje ikad nego nikad…da ne nosi sramni dres dugo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko ce FKP inkasirati od „rastanka“ sa Saranovim..???!!! E, bagra jedna.. .!. Imam utisak da se ovi „nasi“ TAKMICE sa tvorzicem, cokijem & Co. nazadnjaciiii .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter