11
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

SAZNAJEMO: Papiri su sređeni, Zvezdi stiže veliko pojačanje!

Objavljeno: 03.07.16 u 18:46

Crvena zvezda polako, ali sigurno kompletira tim za novu sezonu, a novo značajno pojačanje na putu je da dođe u Ljutice Bogdana.

– Koji Mitrović? Ja prvi put čujem za to. Ja sam za to čuo u medijima… – začudio se ‘Grof’ Božović tokom razgovora sa novinarima na pripremama Zvezde, nešto slično poput ‘iznenađenja’ Ivice Ilieva kada je sportski direktor Partizana bio iznenađen pitanjem o Leonardu, koji je dan kasnije potpisao.

– Angažovali bismo ga, nego ne smemo od Rendulića – dodao je Božović i izbegao temu vezanu za Milana Mitrovića, fudbalera turskog Mersina, koji je kako saznajemo, na pragu dolaska u Crvenu zvezdu.

LJUBOJA ‘AKTIVIRA BOMBE’: Nemam igrače samo za Partizan, imam i za Zvezdu!

Naime, kako HotSport saznaje, Mitrović je rešio sve probleme oko papira u Mersinu i tokom sledeće nedelje će potpisati ugovor sa crveno-belima, čime bi zadnja linija Božovićevog tima bila kompletirana.

Podsetimo, Zvezda je do sada dovela i ugovore potpisala sa devetoricom igrača, u pitanju su – Stefan Milošević, Adam Mičel, Vanja Vučićević, Tomas Fibel, Andrija Luković, Džon Ruis, Marko Poletanović i Gejlor Konga.

POTVRĐENO: Zvezda još jača od naredne nedelje

Mitrović ima 28 godina, tačnije, juče je toliko napunio i visok je 189 centimetara. Igra na poziciji štopera, a u karijeri je do sada, pored Mersina, u Srbiji nastupao za Zemun i Rad.

0
0

11 Komentara

  1. CZ je odlicno odigrala prosle godine u Europi,prodala 10 igraca,kasirala od karti 30000000 eur pa normalno je ljudi kad je kasa puna da se ponesto i kupi.

    0
    0
    Odgovori
    • Је ли где вам је 16 милиона евра из 2010.? Где су вам паре од прошле године ради се о суми од 6 милиона евра? Да ли знаш када су вам играчи задњи пут добили плате? Када вам је радна заједница задњи пут добила плату? Хоћеш ја да ти кажем, дугује им се 4- 5 плата!!!! Идемо даље. У задњих 10 година имали сте промет од готово 70 милиона евра. Продати играчи и утакмице у Европи. Ви данас имате дуг од преко 30 милиона евра. Вама је изгледа и фудбал „непрофитабилан“ као кошарка!!!
      Где су вам паре? Г -Д- Е????

      0
      0
      Odgovori
  2. Sve je to lepo **al ce biti lepse kada krenu TUZBE** za neisplacene plate i svi koji dolaze skupo kosta njihova ljubav i srce za zvezdu a skupo ce *bogo mi* kostati i ovaj srpski narod i SRBIJU

    0
    0
    Odgovori
    • Dosta vise sa tim zvezda drzavni projekat,,,,,,,,,posto se zna ko je uzimao vecinu titula u basketu i fudbalu poslednjih deset godina i ko je bio pravi drzavni objekat koga su svi stitili kao bele medvede,,,,,,sta je sada zvezda bolja i prva i odmah svi krivi a kada je partizan bio prvi uz pomoc svih onda je sve bilo ruzicasto,,,,,,,,

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter