7
Domaći fudbal

LJUBOJA ‘AKTIVIRA BOMBE’: Nemam igrače samo za Partizan, imam i za Zvezdu!

Objavljeno: 03.07.16 u 18:03

Bivši jugoslovenski reprezentativac i fudbaler PSŽ-a Danijel Ljuboja istakao je da ima dobre igrače da ponudi Partizanu i Zvezdi.

Danijela Ljuboju smo upamtili kao ubitačnog napadača. Sada ga gledamo u novoj ulozi, a to je fudbalskog menadžera. Upravo se bivši reprezentativac Jugoslavije pojavio na predstavljanju Miroslava Radovića, bivšeg saigrača iz Legije, i tada poručio navijačima Partizana i Crvene zvezde da ima igrače za oba kluba.

POTVRĐENO: Zvezda još jača od naredne nedelje

– Ne samo za Partizan. Imam i za Zvezdu. Ne želim da me povezuju samo s jednim klubom u Srbiji. Kao neko ko je ušao u menadžerske vode logično je da imam igrače za sve klubove, pa i za Crvenu zvezdu. Miroslav Radović je top igrač, pravo pojačanje za Partizan. Ako treba i Zvezdi top igrač, tu sam – s osmehom je počeo razgovor proslavljeni fudbaler i novopečeni menadžer koji živi i radi na relaciji Srbija – Francuska.

PARTZAN JAČA ODBRANU: Potpisao i Bojan Ostojić (FOTO; VIDEO)

Videćemo, hoće li Danijel Ljuboja u skorije vreme posredovati u još nekom transferu kada je reč o Partizanu i Zvezdi…

0
0

7 Komentara

  1. „Ubitačni napadač“,“proslavljeni fudbaler“!!!Sit sam se ismejao.Taj nije mogao da uđe u šansu,a ne da da gol,za repku naročito.

    0
    0
    Odgovori
    • А ти ментол ако незнаш да се вратиш што си излазио из пм..????…..

      0
      0
      Odgovori
      • dobro kad si ti zvezdas pa komentarises glupog i neinteligentnog grobara. Evo ja se vec stidim sto komentarisem tebe, uzalud potrosih 30 sekundi na kretena. Mnogo je to za takvu budalu 😀

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter