15
Domaći fudbal

FOTO: crvenazvezdafk.com

POTVRĐENO: Zvezda još jača od naredne nedelje

Objavljeno: 03.07.16 u 10:33

Za sada ostaje otvoreno pitanje da li će Zvezda uspeti da dovede najveće pojačanje u liku Mirka Vučinića, ali je stigla potvrda da će od 5. jula biti jača za još jednog stranca.

Juče se novim saigračim u Sloveniji pridružio Gejlor Konga, a uskoro će to učiniti i argentinski vezista Pablo Muče.

https://fudbal.hotsport.rs/2016/07/03/nista-od-eksplozije-zvezda-ga-jeste-zvala-ali-on-za-sada-nece-doci/

On će igrati kao pozajmljeni fudbaler Palmeirasa. Prema poslednjim informacijama, Muče će od petog jula zvanično postati adut više stručnog štaba crveno-belih, prenose izveštači Sportskog Žurnala i Sporta informaciju iz Slovenije.

Bilo je nekih sitnih prepreka, koje su otklonjene i sada se očekuje da bivši reprezentativac Argentine početkom naredne sedmice doputuje u Beograd na lekarske preglede i potpis.

0
0

15 Komentara

  1. -Najveca tajna Srpskog fudbala: Upravnik Golog OTOKA (za cije „Vladavine“ je pogubljeno najvise Srba u Istoriji Srpskog naroda..) koga su zvali ZVER stvorio je CZ-Nikola Bugarcic !!! Jedan broj „delija“ NIKAD mu nece oprostiti to sto je uradio na G.O. i sto je bio tako okrutan prema „Sopstvenom narodu“, dok ga drugi UZDIZU i govore da je OD TOGA MNOGO BITNIJE TO, DA JE VOLEO „zvezdu“ !!!???? Bio je NAJVECA MRLJA I SRAMOTA U ISTORIJI KLUBA (ZAmalo ispred Krcuna..) !!! Ruke su vam krvave do lakata od samog „ZACECA“, treba jednom za svagda UGASITI TO ZLO, SEME MRZNJE I RAZDORA SRBIJE !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Kod vas su ruke pozlacene!!! Bravo za komentar, samo shto si zaboravio da napomenesh da ste u dosmanljsko vreme pokushavali da ugasite najvece srpsko sportsko drushtvo!!! Samo niste bili svesni koliko je to drushtvo veliko, u piredjenju sa vashim malim, smrdljivim JSD! Sikter u Zagreb, franjevci, treba vas je sramota shto niste ugadili sami sebe!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. Пре седамдесетак година основан је од стране ЈНА један мали београдски клуб који је играо у црвено-плавим дресовима. А онда на чело тог клуба долази овековечени усташа Њофра и даје вам лепе усташке црне боје. Иначе у грбу вам још увек бакље горе, а у средини тог грба вам стоји звезда и то ЦРВЕНА. Иначе док сте за време Мирка Марјановића узимали и шаком и капом нисте писали тада о испомоћи и позајмицама док је велика Звезда опстајала од оног што је сама стекла, а стекла је оно што ви никада нећете.

    0
    0
    Odgovori
  3. zvezda JOS jaca … dok narod PLACA … a Srbija sve siromasnija, beda, jad, bolest, … (sve ovo sto se svaki dan po Srbiji desava … rudnik resavic, asava mal, zitiste … je posledica : manipulacije, lazi, prevae i pljacki ) jer je nacija-narod u DEPRESIJI, bez posla i nade da ce dok se : ZIVI BOLJE AKO zvezda bude prvak … zvezda se SPASAVA i POJACAVA … da politicari, drzavni tajkuni … NA TOJ BEDI PROFITIRAJU …

    0
    0
    Odgovori
    • Opet si gdk vratio na stari nadimak Penzioner. Samosmeh je izostao ? Zaboravio si prethodnih godina državni projekat dosmanlija sa nekoliko uzastopnih titula !

      0
      0
      Odgovori
  4. Да ли знаш ону песму:„Плачи, моли, ту помоћи нема!“
    Док су жути и црвени гурали све у јсд нисте се чули. ТИШИНА! Мишеви у рупе.

    0
    0
    Odgovori
  5. ..Bas me ZANIMA, KOLIKO novca iz Budzeta ZA NEZBRINUTE OSOBE ODLAZI na SVAKO primljeno „NEZBRINUTO LICE“ koje ovi s’ MRAKane „PRIHVATE“ i TO PRIKAZU kao VID POMOCI od strane FK i ispunjavanju obaveze prema Drzavi u ZAMENU za JEDNOKRATNU NOVCANU ili dugorocno novcano SPONZORSTVO OD STRANE ISTEEE….Ajde da i MI loma pomognemooo i POSALJEMO IM JOS PUNOOO OVIH S’ GRANICA I PRIHVATNIH CENTARA SRBIJEEEE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter