0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VRAĆA SE: Partizan će od priprema u Poljskoj biti znatno jači

Objavljeno: 19.06.16 u 15:52

Ekspedicija Partizana u utorak putuje u Poljsku, gde će tokom 16 dana odraditi letnji deo priprema pred početak nove sezone.

Posle nekoliko dana odmora u Marbelji najbolji igrač Partizana u prolećnoj polusezoni Nemanja Mihajlović sinoć je stigao u Beograd.

– U subotu veče sam se vratio u Beograd i počinjem sa treninzima, pa ću se priključiti drugovima koji se pripremaju za pripreme u Poljskoj. Bio sam u Marbelji i zaista mi je prijao odmor. Napunio sam baterije i sada krećem ispočetka – izjavio je Mihajlović za klupski sajt Partizana.

MILOŠ KRASIĆ: Navijao sam za Partizan, idol mi je bio Peđa Mijatović, a onda…

On je dobio nešto duži odmor jer je dobio i poziv u reprezentaciju Srbije, za koju pak nije upisao nastup u tri prijateljska meča koje je Srbija igrala protiv Kipra, Izraela i Rusije.

– Za svakoga je velika čast i tako treba svi da se osećaju kada dobiju poziv za jednu od nacionalnih selekcija, a posebno ako stigne poziv za A tim. Kao i uvek kada želite najbolje rezultate morate vredno da radite i da se još više usavršavate, što važi i za sve u reprezentaciji. Pozitivno sam orijentisan ka tome.

DOŠAO JE RED NA ŽREB: Zvezda beži od Izraela i Švedske, a Partizan od ‘dželata’ Crvene zvezde (FOTO)

Pratio je i dešavanja u Partizana i poznato mu je da će ga na treningu sačekati veliki broj novih saigrača.

– Pratim svakodnevno i vidim da je došlo dosta novih igrača koje jedva čekam da upoznam. Zajedno sa njima, starim drugarima i stručnim štabom krećemo u ostvarenje naših ciljeva, koji podrazumevaju što bolji plasman u Evropa ligi, kao i osvajanje domaće titule i kupa. Uželeo sam se fudbala. Čujem se redovno sa Sašom Lukićem i mojim cimerom Vlahovićem, koji mi kažu da se već žestoko radi…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter