4
Domaći fudbal

DOŠAO JE RED NA ŽREB: Zvezda beži od Izraela i Švedske, a Partizan od ‘dželata’ Crvene zvezde (FOTO)

Objavljeno: 19.06.16 u 12:45

Šampion Evrope je Real Madrid, a sutrašnjim žrebom u Nionu počinje nova sezona u Ligi šampiona, ali i Ligi Evrope.

Ponedeljak je dan kada će srpski klubovi dobiti svoje rivale u kavalifikacijama za evropska takmičenja. Crvena zvezda, Partizan, Vojvodina i Čukarički biće povlašćeni u „prvom“ krugu izvlačenja.

Crvena zvezda će posle devet godina ponovo igrati u kavlifikacijama za Ligu šampiona. Prvo kolo kvalifikacija preskače, a potom će u drugom biti povlašćena pri žrebu. Navijači se naravno nadaju da će „lutrija“ biti na strani srpskog šampiona, to jest da će pasti jedan od timova koji mora da igra prvo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. To su šampioni San Marina, Andore, Estonije, Fraskih ostrva, Gibraltara, Jermenije, Malte i Velsa. Sa druge strane nepoželjni su Ferencvaroš, Hapoel Ber Ševa i Norčeping. Takođe i Partizani iz Albanije, ne zbo kvaliteta, već bezbednosti. Evo i potencijalnih rivala Crvene zvezde:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Nju Saints (Vels)
Valeta (Malta)
Flora Talin (Estonija)
Santa Koloma (Andora)
Toršavn (Farska Ostrva)
Linkoln (Gibraltar)
Alškert (Jermenija)
Tre Pene (San Marino)
Dudelanž (Luksemburg)
Žalgiris (Litvanija)
Hapoel Ber Ševa (Izrael)
Olimpija (Slovenija)
Valtea (Malta)
Vardar (Makedonija)
Norčeping (Švedska)
Ferencvaroš (Mađarska)
Krusaders (Severna Irska)
Flora (Estonija)
Zrinjski (Bosna i Hercegovina)
Dandalk (Irska)
Mladost Podgorica (Crna Gora)
Helsinki (Finska)
Partizani (Albanija)
Lijepaja (Letonija)[/stextbox]

Žreb za prvo i drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona je u 12 časova.

Sa druge strane svoje protivnike čekaju Vojvodina i Čukarički u prvom kolu i ko god da padne za očekivati je da Novosađani i Beograđani prođu dalje. Tamo ih u drugoj rundi čeka Partizan koji će do kraja kvalifikacija za Ligu Evrope biti povlašćen. Ipak, to ne znači da će crno-beli lako prolaziti sve prepreke. Već na prvoj bi mogla da ih sačeka „mina“. U Partizanu se spremaju da pobede svakog protivnika, ali se sigurno najviše plaše nesreće u žrebu i da za protivnika dođe Kairat, tim za koji nastupaju Aršavin, Gohu, Timoščkuk i drugari, koji su pre samo godinu dana isprašili Crvenu zvezdu. Evo potencijalnih protivnika Partizana, Vojvodine i Čukaričkog:

Vojvodina i cukaricki

Partizan

Žreb za Ligu Evrope počinje u 13 časova. Podsetimo, UEFA će tri sata pre žreba izbaciti preliminarne grupe, što znači da će naši timovi dobiti skraćeni spisak mogućih rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope.

0
0

4 Komentara

  1. „tim za koji nastupaju Aršavin, Gohu, Timoščkuk i drugari, koji su pre samo godinu dana isprašili Crvenu zvezdu“.
    Ovi nisu prosle godine izbacili zvezdu, nije ovih tada bilo u Kairatu. Kairat je sada jos jaci, ali Partizan ne bi trebao da se njega boji.

    0
    0
    Odgovori
    • Vidi se koliko nemas pojma o fudbalu i koliko ga pratis.Gohu je dao Zvezdi prvi gol u Bgd i prakticno se poigravao sa njenim odbrambenim igracima.Timoscuk je bas tada potpisao a Arsavin je dosao za naredno kolo.Oni bi i prosle sezone ladno izbacili partizan,da ih nije na jedvite jade izbacio Bordo 5 min.pre kraja tekme…da su prosli i sastali se u gripnoj fazi sa partizanom,imali bi 6 sigurnih bodova.Zvezda je demolirala partizan u jesenjoj sezoni a oni Zvezdu,pa izvuci zakljucak sta bi tek vama uradili,mada Zvezda nije igrala sa timom koji je kasnije bezao komsiji malom i 32 boda.Takodje,ako se sada susretnu sa partizanom,bio bi im zicer ,iako slabo igraju u svom prvenstvu i nisu kao prosle sezone.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter