4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POZNATO I NA KOJIM POZICIJAMA: Partizan dovodi šest do osam pojačanja

Objavljeno: 13.05.16 u 11:01

Posle dosta turbulentne sezone, u klubu iz Humske su usmereni ka tome da što pre vrate šampionski primat u Srbiji.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev je u izjavi za ‘Alo’ istakao veliko zadovoljstvo sezonom na izmaku koju Partizan završava sa učešćem u grupnoj fazi Lige Evrope i osvojenim peharom Kupa Srbije.

– Statistički, najviše bodova u prvenstvu smo uzeli u prolećnom delu sezone, što govori nešto. Jesenas smo imali puno pehova sa povredama, ali na proleće nije bilo toliko pritisaka i čim smo se ustalili, došao je rezultat. Zimus smo doveli top igrače i pogodili sa svima, doveli igrače iz Teleoptika, koji su bili na marginama… Baza je tu – istakao je Iliev.

U BAZELU UZ ŠPANCE: Postoji ozbiljan razlog zbog kog će Partizan navijati za Sevilju

Zatim se osvrnuo na predstojeći prelazni rok, koji kako kaže, traje još od zimus. Traže se igrači u odbrani i napadu, kao i ofanzivnom delu veznog reda.

– Mi smo u letnji prelazni rok krenuli čim se završio zimski. Dovešćemo šest do osam pojačanja, sledi nam veća rekonstrukcija. Neće sva pojačanja biti zvezde. Planirano je da četvorica, petorica budu starteri, dok će dvojica, trojica za početak biti rezerve. Logično je i da ćemo na leto ostati bez petorice, šestorice igrača – najavio je Iliev.

ZAUZEO JASAN STAV: Najbolji fudbaler Partizana još jednom kupio Grobare!

Potvrdio je i da crno-beli neće prodavati svoje mlade nade, Nemanju Mihajlovića i Dušana Vlahovića.

– Male su šanse da nas napuste. Oni su projektovani za velike stvari. Ne mogu da kažem 100 odsto da ostaju, sve zavisi od ponuda, ali one moraju biti baš velike. Mnogo lepog smo afirmisali na proleće, a mladost pre svega – istakao je sportski direktor crno-belih.

0
0

4 Komentara

  1. Prodace 6 igraca a dovesce 6 ili 8 ajmo reci 6 pre nego 8,a od toga 4 ce biti starteri a ostala 2 rezerve neki mladji igraci iz Teleoptika verovatno,a onih 6 sto ce da odu bice 3-4 startera sto su bila znaci 4 startera ce otici a 4 ko zna kakvog kvaliteta doci jao koje muljaze ovi rade…

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo sto ce tih 6-8 pojacanja DOVESTI NOVA UPRAVA !!! STOP TROJANCIMA U SVETINJI !!! PARTIZAN IZNAD SVIH !!! …………………………………………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter