6
Domaći fudbal

U BAZELU UZ ŠPANCE: Postoji ozbiljan razlog zbog kog će Partizan navijati za Sevilju

Objavljeno: 12.05.16 u 23:06

U finalu Lige Evrope u Bazelu sledeće srede sastaju se Liverpul i Sevilja, a Grobari će sa posebnom pažnjom pratiti taj meč.

Posle jučerašnjeg osvojenog Kupa Srbije, 13. u istoriji kluba, kao i velike proslave, Partizan se okreće budućim izazovima, a najpre će to biti kvalifikacije za Ligu Evrope u julu.

Poznato je da će crno-beli biti nosioci u sva četiri kola kvalifikacija, ali još uvek se ne zna da li će krenuti iz prve ili druge runde. To, verovali ili ne, zavisi od poslednjeg meča ovogodišnjeg izdanja najmasovnijeg evropskog takmičenja.

SAMO PESMA I PIĆE: Delirijum Partizanovaca uz narodnjake (VIDEO)

Za šest dana, 18. maja, u Bazelu će se igrati finale između Liverpula i Sevilje, a u slučaju pobede španskog tima Partizan bi preskočio prvo kolo i takmičenje bi počeo u drugom krugu kvalifikacija.

U suprotnom, u slučaju pobede Liverpula, crno-beli bi morali da krenu od prvog kola.

PRIMEDBA PARTIZANA: Crno-beli se obratili medijima i javnosti saopštenjem…

Jasno je, dakle, za koga će Partizanovci navijati, s obzirom da se veoma važnim pokazalo da pripreme traju duže, a sezona počne dve nedelje kasnije.

To se najbolje videlo u primeru Crvene zvezde, koja je svoje evropsko učešće prošle godine završila u prvom kolu, eliminacijom od kazahstanskog Kairata.

0
0

6 Komentara

  1. To sto Partizan krece od prvog kola moze da zahvali samo zvezdinim „rezultatima“ u Evropi. Idemo gejlije, minusi. 3,2,1 kreniiiiiiiiiiiiii.

    0
    0
    Odgovori
    • Pricas o gejevima a predsednik nadzornog odbora tvog malog kluba Vladimir Vuletic je dokazani pozadinac! Bozinov je Azisova devojka! Verovatno si i ti cim pominjes homose….

      0
      0
      Odgovori
  2. ne ja idalje navijam za liverpool u tom finalu jeste mi draago kada bii partizan isao iz 2 kola ali ja idem za coutinja i momke i kloopa

    0
    0
    Odgovori
  3. pa bolje da pobedi liverpul, krecemo iz prvog kola (to su uvek neki maltezani, san marinci, mozda kosovo) 2 lagane pobede, 2X po 0,250 bodova ako se nevaram za pobedu ……….. svaki bod je bitan za UEFA klupski koeficijent (u ovom slucaju ukupno pola boda)

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter