2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAUZEO JASAN STAV: Najbolji fudbaler Partizana još jednom kupio Grobare!

Objavljeno: 13.05.16 u 09:52

Navijači Partizana mogu biti bez briga, najbolji u njihovoj voljenoj ekipi neće ići nigde ovog leta.

Po osvajanju Kupa Srbije i ‘spašavanju’ sezone koja je svakako jedna od najturbulentnijih u poslednih nekoliko godina, Partizan se ustremio ka pravljenju ekipe za sledeću sezonu.

U tome će im velika pomoć biti ostanak baze ekipe stvorene ovog proleća, a to je potvrdio i najveće otkrovenje crno-belih, Nemanja Mihajlović, koji je svojim igrama zaradio i prvi poziv u nacionalni tim kod Slavoljuba Muslina.

U BAZELU UZ ŠPANCE: Postoji ozbiljan razlog zbog kog će Partizan navijati za Sevilju

U izjavi za ‘Blic’, Mihajlović je potvrdio da će sigurno ostati u Partizanu ovog leta, jer se oseća odlično u klubu iz Humske.

– Ne razmišljam o inostranstvu, već samo o Partizanu. Želim da ostanem u Humskoj barme još šest meseci, godinu. Hoću da ostavim dublji trag u srpskom fudbalu, a u Partizanu mi je baš lepo, imam vrhunski tretman – poručio je Mihajlović i obradovao Grobare.

SAMO PESMA I PIĆE: Delirijum Partizanovaca uz narodnjake (VIDEO)

Na taj način Partizan će zadržati vrlo važan šraf svog tima, jedan od pokretača u gotovo svakoj napadačkoj akciji tima Ivana Tomića.

0
0

2 Komentara

  1. Ono sto nas nije „ubilo“ sada je naj***ebalo. JER NAS JE REDDDD .!. XXAAXXAA .!. GAZIII NECOOOO ….. …….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter