4
Domaći fudbal

POSLE OSTANKA ‘GROFA’, STIŽE NAPADAČ: Zvezda u ozbiljnoj ofanzivi na Ligu šampiona (VIDEO)

Objavljeno: 11.05.16 u 00:28

Posle objave da će Miodrag Božović ostati, rukovodstvo Crvene zvezde okrenulo se jačanju igračkog kadra pred dugo najavljivani napad na Ligu šampiona.

Vest dana za Zvezdaše svakako je potvrda ostanka šefa stručnog štaba Miodraga Božovića, koja je danas stigla u vidu informacije, a sutra će i zvanično biti stavljen potpis na još dve godine saradnje.

ZVEZDINA BOMBA ZA LIGU ŠAMPIONA: Prvo pojačanje pred potpisom!

Međutim, tu se čelnici kluba iz Ljutice Bogdana ne zaustavljaju, već su krenuli u formiranje adekvatnog igračkog kadra popularnom ‘Grofu’, kako bi imali bilo kakvu šansu za ostvarenje sna i plasman u dugo željenu Ligu šampiona.

Naime, domaći mediji su tokom dana naširoko pisali o velikoj želji crveno-belih, reprezentativca Kostarike i napadača Dnjepra, Džona Ruiza.

OZBILJNA PONUDA: Olimpijakos uveličao spektakl, a iz Beograda vodi jednog od najboljih igrača Zvezde?

U pitanju je fudbaler koji ima 22 godine, pre tri godine je stigao u Evropu i to u francuski Lil, gde se nije puno zadržao, pa je kroz dve i po godine igrao na pozajmicama u Muskronu i Ostendeu, a na kraju u Dnjepru.

Može da igra na pozicijama krilnog napadača, ali i ofanzivnog veziste, kao polušpic.

(Izvor: youtube / Football365Life)

(Izvor: youtube / Sandro TV)

0
0

4 Komentara

  1. Grobarima je najveca zelja da Crvena Zvezda nestane,to im se nikada nece ostvariti, dok zvezde nebo obasjavaju dotle ce i nasa Crvena Zvezda obasjavatina zemlji, a vi grobari crknite od muke.

    0
    0
    Odgovori
  2. Posto Zvezda ocigledno trosi novac za pojacanja koji nema nego ce joj pasti s neba, s obzirom na ogroman milionski dug, logicno se namece pitanje stace biti ako ne udju u LS i ne zarade taj planirani novac da pokriju troskove predstojeceg prelaznog roka i vrate deo dugovanja. Da li ce Zvezda bankrotirati, biti izbacena iz lige, ili ce nastaviti kao do sada, da se vrtoglavo zaduzuje a da posluje kao da su u plusu 100 miliona?? Ovo samo moze u Srbiji…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter