4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OZBILJNA PONUDA: Olimpijakos uveličao spektakl, a iz Beograda vodi jednog od najboljih igrača Zvezde?

Objavljeno: 10.05.16 u 23:24

Grčki mediji prenose da je gostovanje u Beogradu tim iz Pireja iskoristio i da pregovara o potencijalnom pojačanju za sledeću sezonu.

Još se prepričava gostovanje Olimpijakosa koji je u nedelju zajedno sa Crvenom zvezdom na stadionu ‘Rajko Mitić’ priredio lep događaj Delijama, a već na površinu izlaze i druge priče koje su se vodile iza kulisa.

Naime, kako pišu grčki mediji, a prenose ‘Novosti’, Olimpijakos već duže vreme prati igre Zvezdinog beka i ‘bombardera’ Luisa Ibanjeza, a sada su i jasno istakli želju da ga već ovog leta dovedu u Pirej.

ZVEZDINA BOMBA ZA LIGU ŠAMPIONA: Prvo pojačanje pred potpisom!

Olimpijakosov bek Arturo Masuaku će najverovatnije otići u neku od ‘liga petice’, a u Zvezdinom Argentincu vide idealnu zamenu. Čak se spominje i cena koju bi Oli platio Zvezdi – u pitanju je cifra oko dva miliona evra.

Da li će se ovaj ‘bratski’ transfer i ostvariti, ostaje da vidimo, jer i beogradski crveno-beli ovog leta imaju ozbiljne evropske ambicije, u kojima im je Ibanjez itekako potreban.

ZVEZDA TV: Specijal posvećem meču sa Olimpijakosom – ‘Pravoslavna braća’ (VIDEO)

 

0
0

4 Komentara

  1. Steta, on je jedna od najvecih rupa u ekipi. odbrana katastrofa. Dzaba sto je dobar u napadu….
    Ali , ako vam nude 2 cigle-odmah ga utrapljujte, nikad vise za nj’ dobit necete.
    Pa , evo vam prodamo Subica, bolji je od njega, mlad, nas momak, cena 1 cigla….! Moze?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter