9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINA BOMBA ZA LIGU ŠAMPIONA: Prvo pojačanje pred potpisom!

Objavljeno: 10.05.16 u 16:21

Dileme više nema, Zvezdu će Miodrag Božović predvoditi i naredne sezone. Crnogorski stručnjak bi, ukoliko sve prođe prema najavama, u sredu trebalo da ugovor produži na dve godine.

Navijači Crvene zvezde svoje mišljenje o poslu koji je Božović uradio od kad je preuzeo Crvenu zvezdu iskazali su tokom meča sa Olimpijakosom, kada su, pored skandiranja njegovog imena, njemu poručili da ga žele na klupi, makar ne igrali Evropu.

BRAVO: Evo po kom statističkom parametru je Crvena zvezda druga u Evropi

Ipak, čini se da za tim neće biti potrebe, jer je teško poverovati da bi crnogorski stručnjak prihvatio da vodi ekipu, ukoliko ne postoje sigurne garancije uprave kluba da će crveno-beli imati ekipu koja bi imala čemu da se nada na evrosceni.

0
0

9 Komentara

  1. Zvezdin najbolji igrac je Donald. Od njegs sve pocinje i oko njega se sve vrti. Mnogo vise bi on nedostajao od Grujica,mada bi mnogo znacilo da i Grujic ostane…

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizanovac sam ali vidim toliki optimizam kod delija da mi nije jasno ,samo cemu to.
    Otisao je najbolji igrac zvezde nosilac igre Marko Grujic, ako on ne bude u kvalifikacijama mogu dovesti koga hoce ali male su sanse da prodju dalje, posebno to sto imaju duplo tezi posao zbog prethodnih bodova u evropi i toga sto nisu igrali dugo ni jedno ozbiljno takmicenje!
    Mislim da jedina je sansa zvezde Liga Evrope ,i to ako zadrze sve igrace i dovedu stopera nekog da eksplodira i naravno da im Liverpul pusti Grujica da igra kvalifikacije!
    Bez toga tesko! Ali svaku srecu im zelim!

    0
    0
    Odgovori
    • Kao prvo hvala na lepim zeljama sreca ce nam svakako trebati. Kao drugo zadnjih nedelja mnogo grobara ostavlja komentare po netu da Zvezda ispada jos u prvom kolu a ne znaju da i ne igramo to prvo kolo. Mislim da optimizam za Ligu sampiona u ovom trenutku nije realan,mada nikad se ne zna ako bi nas na zrebu pratila sreca kao Partizan pa da izvucemo Bate ili slicnu ekipu…Optimizam za LE je realan jer Zvezda preskace prvo kolo,u drugom je nosioc i lagano ce da otrese neki klub iz zemlje kao Luksemburg,Malta,Estonija,Letonija itd. Vec u trecem kolu dolazi ozbiljan protivnik i nismo nosioci,mada ako bude iznenadjenja u prva 2 kola moze da se desi da budemo,ali ako ne budemo onda uz ovih 4-5 pojacanja sto najavljuju,kostur ovog tima i malo srece na zrebu mozemo mozda da prodjemo to trece kolo…U cetvrtom sve opet zavisi od zreba ako ga i ne bi prosli isli bi u LE direktno…Sve u svemu mislim da je Zvezda na dobrom putu da stvori jak tim miks iskusnih i mladih igraca i da ce uz ovu utakmicu sto su igrali protiv Olimpijakosa i jos par jakih provera sigurno odigrati bar jos 6 utakmica 2 u drugom kolu kvalifikacija,2 u trecem i cak i da ispadnu tu imaju jos 2 utakmice u predkolu za Ligu Evrope,znaci minimum 6 kvalifikacionih i nekoliko prijateljskih jakih utakmica ako nas sreca posluzi mozda i LE ako ne mislim da bi kao sto su rekli vec naredne sezone to uspeli sigurno,pogotovo ako odigraju dobro ove kvalifikacije i sakupe bodova,a mozda ce i neki od ostala nasa 3 tima da donese jos bodova i vec sledece godine mozda bi bili nosioci u 3 kolu za LS ili LE zavisi kako igamo prvenstvo…Sve u svemu videcemo sta ce biti…

      0
      0
      Odgovori
    • A sta ocekujes? Pesimizam? Normalno i ljudski je biti optimista. Zvezdasi su vaspitani da budu pobednici. Gospoda. I da cestitaju, kad ih neko sportski nadigra i pobedi. Sem par mina, sve ekipe u 2 i 3~cem kolu kvalifikacija su realne, ekipe protiv kojih moze da se igra. Ne smarajte vise, gospodo partizanovci. Mi ovakav format kvalifikacija igramo prvi put, posle vasih 8 „sjajnih“ godina. Pa nas pustite da se radujemo, lozimo i sastavljamo grupe. Lagano „odleprsajte“…. 😉

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter