3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMANJA MIHAJLOVIĆ: Ne razmišljam o igranju za reprezentaciju…

Objavljeno: 09.05.16 u 13:30

Mladi fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović rekao je da mu je veliko zadovoljstvo zato što ga Slavoljub Muslin vidi kao igrača za reprezentaciju.

Mihajlović ima iza sebe sezonu za pamćenje, a nakon meča protiv Voždovca može da doda još jedan gol na svoj saldo:

– Srećan sam zbog gola. Znači mi mnogo za samopouzdanje, a želim to da ponovim i u sredu u finalu Kupa, rekao je Mihajlović za „Sportski žurnal“.

Iako nije počeo meč protiv Voždovca, kaže da je zahvalan Tomiću:

SLS, PLEJ OF: Partizan preko Voždovca do drugog mesta, katastrofa Čukaričkog protiv Radničkog (VIDEO)

– Bilo mi je potrebno malo predaha posle svih mečeva od po 90 minuta. Ne znam šta je teže, gledati sa klupe ili igrati kad ne ide… Ali, pobedili smo, bodovi su tu.

Potom se osvrnuo i na komentare povodom potencijalnog poziva u reprezentaciju:

– Razmišljam samo o Kupu i evropskim takmičenjima! Ali prija znati da me drugi vide kao deo reprezentacije. Poziv u nju je privilegija, zaključio je sjajni vezista.

DAJE GOLOVE, ALI: Evo šta je Božinov rekao o ostanku u Partizanu

0
0

3 Komentara

  1. Trebaces jos mleka da popijes da bi bio za reprezentaciju,padavicaru mali…ima toliko boljih igraca na tvom mestu da ces se nacekati,osima ako menadzeri ne uzmu stvari u svoje ruke i Muslin im dozvoli da ga podmite.Tadic,Kostic,Tosic,Markovic,Zivkovic,Katai,Srnic,Cavric…

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si LABUDA,a ne realan,mali igra odlicno i ima volju,koji ce nam djavo manekeni koji za pare ginu a u reprezentaciji se manekenisu…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter