3
Domaći fudbal

DAJE GOLOVE, ALI: Evo šta je Božinov rekao o ostanku u Partizanu

Objavljeno: 07.05.16 u 13:53

Valeri Božinov bio je transfer „bomba“ prošlog leta, a taj naziv je opravdao sa 18 postignutih golova u Superligi Srbije.

Bugarin je u razgovoru za novosadski Dnevnik rekao da se oseća sjajno u Partizanu i da bi kruna za njega bila prvo mesto na listi strelaca u Srbiji.

– Odlično se osećam, stvari su po mene krenule u pravom smeru. Sve češće sam u prilikama pred protivničkim golmanima, postižem golove, postajem vidljiv na terenu. Pokušaću da iskoristim sjajnu formu mojih saigrača i prvenstvo završim kao prvi strelac lige – istakao je Valeri Božinov za dnevnik.

POTENCIJALNO POJAČANJE: Borbeni vezista se nudi Partizanu, kontakt je već uspostavljen…

On je takođe istakao da ne zna da li će i sledeće sezone nositi crno-beli dres, ali kaže da mu je u Beogradu lepo i da neće žuriti sa pakovanjem kofera, ako ga uprava bude htela u timu.

– Da li ću ostati ponajviše zavisi od novog klupskog rukovodstva, ako bude bilo izbora, i njegove vizije. Smatram da sam mogao i bolje ove sezone, ali ni dosadašnjih osamnaest postignutih golova nisu malo. Volim Partizan i voleo bih da ostanem i to nije sporno – zaključio je Božinov.

KAŽEŠ VOŽDOVAC, MISLIŠ JAVOR: Tomić najavio veće promene pred finale Kupa

Partizan danas od 19 časova dočekuje Voždovac u 5. kolu plej-ofa Superlige Srbije.

0
0

3 Komentara

  1. Imali smo danka lazovica skuletica abubakara zivkovica pozadi drincica i jos da smo imali desetku extra igraca bili bi u ligi sampiona ali sve se rasprodalo … imali smo pantica saponjica zivkovica sve smo upropastili e sad sta imamo mihajlovica i treba nam desetka napadac imamo everotona jos jednokrilo i vec tri god. Nemozemo da dovedemo nekog iz nase lige kao sto je bii ivanic sad bi trebalo dovesti pavlovica iz cuke i jos nekog naseg iz inostranstva a pozadi imamo balazica gogue jovanovic milenkovic to bi bilo to.

    0
    0
    Odgovori
  2. Valeri je svako kvalitetan igrac razume igru ima smila za igru iskusan je sjajni ume da asistira , i daje golove i ako nastavi da radi na sebi bice ozbiljno pojacanje , uz naravno jos bar jednog napadaca koji ce doci da imamo adekvatnu zamenu da se dovedu isusni ,kvalitetni napadaci koji ce da budu starteri a Bozinov izmena jos jedno krilo i naravno ofanzivni vezista . Sto se tice odbrane i veznog reda ako ovako ostane to ce biti ekstra jer se Balazic vraca a znamo kako je kvalitetan igrac,tu su i odlicni Gogua,Jovanovic , odlicni maldi Milenkovic Bogosavac,Subic,Bandalovski,Vulicevic sve su to klasa igraci uglavno prekaljeni iskusni tu nebih nista dirao . Mladi Stevanovic, Ostojic nemaji kavlitet ne za partizan nego za nasu prvu ligu i treba ih se resiti nekako ali tesko niko ih nece , u vezi Everton ,Brasanac,Jevtovic,Lukic pa i Ilic samo tu ce svakako ce doci nadam se ekstra kalitetni vezizta na njegovo mesto. Kosovic slab nikakav po meni nema kavlitet za partizan gubi lopte duel igra nikakva , Golubovic ekstra igrac kao i Alen Stevanovic, Mihajlovic treba dovesti jos jedno ekstra krilo i ofanzivnog veznog, i jednog ili dva kalasicana napadac ali da budu kavlitetni ,visoki,snazni i to je to .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter