6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIHAJLOVIĆ BI U REPREZENTACIJU: Živković i ja u Partizanu? Uh, kako bi to bilo moćno!

Objavljeno: 30.04.16 u 16:22

Najbolji Partizanov igrač ovog proleća govorio je i o interesovanju evropskih velikana, kao i kako bi izgledala saradnja njega i Andrije Živkovića.

U intervjuu za novosadski ‘Dnevnik’, mladi vođa Partizana Nemanja Mihajlović je istakao da nema prevelike planove za budućnost, te da je igranje za njega velika čast. Sve što želi jeste da zadrži status prvotimca u svom klubu, ali priznaje da razmišlja i o dresu sa državnim grbom.

– Mislim da sam zaslužio šansu u državnom timu. Mogu da igram na obe strane, tako da bi budući selektor imao više kombinacija sa mnom. Nije mi strana ni pozicija klasičnog napadača. U takvoj situaciji mislim da bi reprezentacija bila na dobitku. Bliže se takmičarske utakmice i stručni štab na skeneru mora da ima što više igrača. Vidim sebe u tome – izjavio je Mihajlović.

INFORMER SAZNAJE: ‘Janjičari’ napali Vazuru i njegovo obezbeđenje (VIDEO)

Neca je ove sezone najbolji asistent crno-belih, sa čak 11 uspešnih dodavanja za gol svojim saigračima, što mu pored ostalih atributa dodatno daje ‘na ceni’. Stoga ne čudi što se već sada interesuju velikani za njega.

– Po čaršiji se priča da je slavni engleski klub zainteresovane za mene i Vlahovića, ali ja o tome ne znam ništa. Čuo sam i da se i Benfika raspituje za mene. Voleo bih jednog dana da zaigram u Arsenalu, jer je to klub koji dovodi mlade igrače a brzina je jedan od presudnih faktora za njihovo dovođenje. To su sve moji atributi – potajno se nada Mihajlović.

NOVI SNIMCI: Ovako je tekao napad na Vazuru (VIDEO)

Upitan za komentar o tome kako bi izgledao napad Partizana sa njim i Andrijom Živkovićem po bokovima, Mihajlović je odgovorio:

– Uh, ja mislim da bi to bilo mnogo moćno. Ne bi mogao da nas zaustavi nijedan tim u zemlji, pa i malo šire. Žao mi je zbog svega što se izdešavalo sa Andrijom, ali tako je kako je, pomirili smo se s tim – poručio je krilni napadač Partizana.

0
0

6 Komentara

  1. argos….Ne nego treba da kaze da nema ambiciju da igra za reprezentaciju niti za neki jaci evropski klub. Ne razumem te stvarno. Decko puca od samopouzdanja i izjave su mu po mome na mestu. Srecan vaskrs.

    0
    0
    Odgovori
  2. Andriju su trebali ostaviti da igra, a odgovorne za blentavo odradjen ugovor,pozvati na odgovornost,i od njihovog blaga isplatiti sto treba,dugovanja, a Andriji dati novi cist ugovor,tako se to radi. Odgovorne na odgovornost. Pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  3. Eto zbog ove izjavi ja ovog coveka kao fudbalera ne obozavam,umislja da je neko a u stvari jos je na pocetku nista,padalica eto to je dobio od mene ali kao fudbaler jos nista i ne verujem ikada da ce da bude !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter