25
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

INFORMER SAZNAJE: ‘Janjičari’ napali Vazuru i njegovo obezbeđenje (VIDEO)

Objavljeno: 30.04.16 u 11:05

U napadu na direktora Partizana i njegovo obezbeđenje ispred stadiona u Humskoj u četvrtak popodne učestvovali su navijači ovog kluba iz grupe Janjičari.

Kako prenosi Informer lica koja su brutalno pretukla dvojicu radnika obezbeđenja već su identifikovana imenom i prezimenom pošto nisu bili maskirani, a sigurnosne kamere su snimile ceo događaj.

NOVI SNIMCI: Ovako je tekao napad na Vazuru (VIDEO)

Kolovođa napada je bivši navijač Crvene zvezde, a najbezobzirniji prilikom premlaćivanja bio je nekadašnji navijač Rada. Za sada nisu poznati motivi napada, ali ukoliko policija bude radila svoj posao verovatno ćemo uskoro saznati detalje.


(Izvor: Youtube/Djidjomania Play)

Grupu „Janjičari“ čine navijači Partizana koji su pre dolaska na tribinu bili pristalice drugih klubova, a poznati su i po tome da su svojevremeno obezbeđivali centralnu ložu zajedno sa policijom u vreme kada je predsednik kluba bio Zoran Popović.

ODMOTAVA SE KLUPKO: Zna se ko stoji iza napada na Vazuru

0
0

25 Komentara

  1. Pa, jasno vam je da nije moguće da budeš istinski navijač Partizana i da se zoveš Janičar (ranije Delija, po vođi…). Pravo pitanje je za Grobare, kako su ovi postali glavni na Partizanovoj tribini i o čemu se ovde radi???

    0
    0
    Odgovori
  2. Janjičari, prelaz navijača i te fore. Možeš imati u životu više ovog ili onog ali ako si pravi navijač možeš imati SAMO JEDAN KLUB i biti mu vjeran do smrti i kad mu ide ili kad mu ne ide.

    0
    0
    Odgovori
  3. vi ste svi komedija od poejdinaca pa sever i jug sačinjavaju naveči okoreli kriminalci koji rade za vladu i policiju.o0d kuda njima autine od 100000 evra ili da nekazem ostalo,raspačaju drogu i ostale narkotike za drzavu.

    0
    0
    Odgovori
  4. @Partizanovac..Ta ista drzava je i postavila ove mafijase na Jug ..Njohov vodja je aktivno vojno lice,specijalac ..Secate se sastanka velikog vodje sa navijacima ..e gospodo ovi su i postavljeni da urusavaju tribinu..Duler Vujosevic vam je lepo govorio da je napad na Partizan celo SD .psihopata zeli da ugasi kompletan klub..Pa zar ne vidite koji teror vlada na stadionu i da ljudi ne dolaze..Zbog ovih batinasa.Psihopata je postavio ove da uguse svako skandiranje protiv njega,postavio je svoje ljude u uprave cak i ovaj krmak Vazura je njegov.Nedic,Grkovic u KK ..itd itd..ostali klubovi ce se ugasiti sami od sebe

    0
    0
    Odgovori
    • Nisu janicari moja braca,moja braca su drugari sa kojima sam ceo zivot do tridesete isao na jug a sada kad smo malo omatorili na istok.Tako da moram da te ispravim>JANICARI I VAZURA MARS IZ KLUBA !!!!!!!!!

      0
      0
      Odgovori
    • 81-55 (SKORO 60%) odnos u pobedama u zvaničnim utakmicama i pored gola Evertona Lidasa Svonsija, gol razlika 272-228 TO JESTE TERO, PA MOŽE SE REĆI ČAK I GENOCID, ALI DOZVOLJEN PO USTAVU I SVIM ZAKONIMA, MNOGO JE GOLEM, A BIO BI I VEĆI DA NE BI TOLOA.

      0
      0
      Odgovori
  5. SRAMOTA!!!Ne podnosim Vazuru i kompaniju ali jos manje ove prelatace i narko dilere!!!Sad ja koji ceo zivot zivim uz Partizan placem,radujem se uspavljujem dete uz pesme sa juga treba da dodjem na stadion i slusam ove bitange kako se „voli“ klub?!!!TUZNO MNOGO TUZNO!!Objavite komentar bio sam ostar ali bih pljuvao jos da samo smem!!!!PARTIZAN RODJENIM PARTIZANOVCIMA A NE KOJE KAKVIM JANJICARIMA!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Stoko mafijaška marš sa mog Juga!Ja sa mojim sinom i dalje idem na utakmice i stalno gledam te idiote kako pola utakmice peva o sebi i pokojnim mafijaskim drugovima.Partizan i ova država moraju da nađu način da ove mafijaše i narko dilere izbaci sa stadiona.Da na Jug dođu ponovo deca koja stvarno vole klub i koja neće štedeti glas za naš Partizan.A cigani i radovci marš sa stadiona i u Zabelu gde vam je mesto!

    0
    0
    Odgovori
    • Oni vise nisu cigani i radovci, oni su sad grobari! A ti i takvi kao ti moraju da cute…. Pre njihovog dolaska kod vas bilo je takodje sljama na juznoj tribini, i njima je bilo mesto u Zabeli…ali si i tad cutao….

      0
      0
      Odgovori
      • NIKADA PRELETACI NECE VOLETI PARTIZAN ZBOG PARTIZANA VEC ZBOG SOPSTVENOG INTERESA(sutra ce bez problema „navijati „za Vojvodinu). I DA,UVEK JE BILO SLJAMA ALI JE BAR BIO NAS.

        0
        0
        Odgovori
      • Kakva ljiga od coveka treba da budes,pa da navijas prvo za Zvezdu a onda za Partizan i obrnuto.Ja to kao navijac ne mogu i ne zelim da svatim.

        0
        0
        Odgovori
  7. iii idemoooo za sve grobare cune gojkovic….SIIIINAAA MAJCIII IZ NARUCJAA OTEOOOO JEEE ZULLLUMCARRRR IIDDEEEMMOOOO GROOOOBARRIIIII PA SAD KUNEE SVOJUU SUDBUU STO JEE JANJICAAARRR IDEEEMOOOO

    0
    0
    Odgovori
  8. I posle da idem na Jug???? Koji smisao, šta???? Kriminalci, debili, nacisti…. Koliko je normalnih navijača???

    0
    0
    Odgovori
  9. Ovo je sramota za sport. Po ovome se vidi da je kriminal debelo zagrizo u sport. E moj Vucicu, I ti kazes da je drzava nemocna pred takvim huliganima i kriminalcima. Idi u Englesku kod Margaret Tacer za savete !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter