9
Domaći fudbal

NOVI SNIMCI: Ovako je tekao napad na Vazuru (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.16 u 21:37

Napad na Miloša Vazuru udarna je tema medija i sportske javnosti, a sada je objavljen i novi snimak.

Redakcija portala „Informer“ došla je do dva nova snimka na kojima se može videti i reakcija samog Vazure tokom napada.

ODMOTAVA SE KLUPKO: Zna se ko stoji iza napada na Vazuru

(Youtube/NezavisneDnevne NovineINFORMER)

BRUKA: Bivši kapiten i ljubimac navijača Partizana vozio pijan pa napao novinare! (FOTO) (VIDEO)

PRIKRIVAJU SE NEČASNE RADNJE: Zbog Vazurinog obezbeđenja kasne plate zaposlenima, to je razlog obračuna!

FK PARTIZAN: Vazuri su pretili smrću!

HAOS U HUMSKOJ: Napadnut Vazura, pretučeni vozač i obezbeđenje

0
0

9 Komentara

  1. Sto sve novine pisu da je Vazura napadnut. Njega niko nije ni pokusao da napadne. Da su hteli njega da biju, to bi i uradili. Ovo je obracun dve grupe ljudi iz samo njima znanog razloga.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne odobravam nasilje ali vazura i mnogi u Partizanu su zalutali u fudbal.Treba sami da odu i da dodju provereni sportski radnicii bivsi igraci.Ovo sto sa sada radi je cist amaterizam.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ko je ovaj nabildani bandit, ponasa se kao da je Bgd oslobodio! ? Otkud on uopste u zgradi, da li se to moze slobodno ulaziti u zgradu sa ulice?
    A posebno, ko je onaj visoki celavi koji se 15 puta pojavljuje, odlazi, dolazi … ocigledno on ima neku ulog u svemu!?
    Bjekovicu, Bjekovicu, ne mogu ti oprostiti sta radis od kluba u koji se kunes! Sram te bilo. Kriv je i Curkovic sto se usancio cim je dosao sa idejom da ostane kao predsednik. Da je imao mozga trebao bi samo da svoju misiju svede na vodjenje kluba do organizovanja Skupstine. Ovako, on je dosta kriv za ovo stanje.
    Nisam znao da ima ovoliko lesinara i mafijasa oko kluba, zaista. Zasto? Pa zato sto je klub svaciji i niciji! Hitno privatizacija! Vlada da organizuje taj proces osnivanjem korporacije koja bi prikupila novac putem kupovine akcija i tako predala klub u vlasnistvo akcionara. Drzava da zadrzi 35 %, 10 procenata da ide zaposlenim a 55% da se rasproda kao akcijski kapital. Sve to moze da se zavrsi relativno brzo, za godinu dana. Ne hteti to uraditi, bez obzira na izgovore , znaci ne zeleti dobro nasem fudbalu i dalje omogucavanje raskopavanja kluba i unistavanja i klupske i drzavne konacno, imovine. Primer treba da bude Cukaricki i za dva nasa najveca kluba i za Vosu i sve ostale. Tih 55 procenata bih podelio klubovima sportskog drustva , posebno kosarkaskom, rukometnom, odbojkaskom i vaterpolo klubovima, sa ciljem da poboljsaju svoju materijalnu bazu i oporavak na duze staze. Drzava moze svojih 15 procenata zadrzati ili nakon 5 godina prodati akcionarima.Ovako vise zaista ne moze!

    0
    0
    Odgovori
    • Ja ne znam sta si onda gledao na snimcima ako ne vidis lika sa pocepanom nosinom, i onog celavog sa pocepanom facom i potiljkom…. 1+1=2 cisto da znas!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter