4
Domaći fudbal

VELIKA ŠANSA ZA ZVEZDU: Prva želja crveno-belih suspendovana u svom klubu!

Objavljeno: 29.04.16 u 00:34

Ovakav razvoj situacije, reklo bi se, ide na ruku klubu iz Ljutice Bogdana ukoliko je ozbiljan u nameri da dovede tako veliko pojačanje.

U sitne sate iz Turske nam stiže interesantna informacija koja će itekako zanimati navijače Crvene zvezde. Pre nekoliko dana bombastično je najavljena mogućnost da Marko Marin pojača crveno-bele u pohodu na Ligu šampiona, a večeras se desio još jedan, mali, pomak ka tome.

Naime, nemački internacionalac i fudbaler Čelsija na pozajmici u Trabzonu suspendovan je od strane turskog kluba zbog slabih igara u poslednje vreme.

NIJE KAO ŠTO JE BILO: Luković objasnio uzrok pada forme Crvene zvezde, odgovorio i navijačima

Turski mediji prenose da je čak šest igrača Trabzona od večeras pod suspenzijom, a među njima i potencijalno pojačanje Crvene zvezde. Pored Marina, suspenziju su zaradili i Erkan Zengin, Luis Kavanda, Sef Jilmaz, Fait Atik i Ozer Gurmaci.

Podsećamo, Zvezda želi Marina da dovede ‘na emociju’, zbog činjenice da se on izjasnio kao navijač crveno-belih, ali je problem predstavljalo obeštećenje koje je Trabzon bio spreman da ponudi Čelsiju.

MARKO PANTELIĆ: Dajte šansu ‘zltanim orlićima’, Zvezda mora da pogodi sa pojačanjima!

Pitanje je posle ovoga hoće li se to zaista desiti, pa stoga rastu i nade, pitanje da li i šanse, Zvezde da zaista dovede omalenog ‘nemačkog Mesija‘, kako su ga prozvali još u vremenu kada je nosio dres Verdera iz Bremena.

0
0

4 Komentara

  1. Veeelika „sansa“, DUPLA, em je suspendovan u TURSKOJ, em NATURALIZOVAN u NEMACKOJ, kud vise od devastiranih .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter